Επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 8

Επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 47
  • Τιμή με ΦΠΑ 58.28
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Συμπτώματα βλάβης

Τα περιφερειακά πλήτρα της συσκευής μας μπορεί να μας φαίνονται αύθαρτα αλλά δεν είναι. Ο μηχανισμός που κρύβεται κάτω από αυτά τα πλήκτρα είναι ευαίσθητος για να μπορεί αν δέχεται μικρή πίεση από τα δάχτυλα μας. Μετά από κάποια χρόνια λειτουργίας ή κάποια ανεπιθύμητη πτώση, κάποια από αυτά ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται αλλαγή της καλωδιοταινίας που υπάρχει εσωτερικά της συσκευής και στην ουσία πρέπει να προβείτε σε επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 8. Μερικά από τα συμπτώματα για αυτή τη βλάβη είναι τα εξής:

  • Απαιτείται περισσότερη πίεση για τη σωστή λειτουργία των πλήκτρων
  • Η λειτουργία των πλήκτρων κάνει διακοπές
  • Τα πλήκτρα δεν εκτελούν εντολές

Όλα τα παραπάνω είναι ενδείξεις δυσλειτουργίας σε κάποιο πλήκτρο και είναι απαραίτητη η επισκευή volume, silent, power cable iPhone 8.

Αντιμετώπιση βλάβης

Εμπιστευθείτε την αγαπημένη σας συσκευή μόνο σε ένα εργαστήριο ired. Οι εξειδικευμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, είναι σε θέση να σας επισκευάσουν με απόλυτη ασφάλεια τη βλάβη της καλωδιοταινίας των περιφεριεακών πλήκτρων. Θα πρέπει να γνωρίζεται οτι όσο εύκολο κι αν ακούγεται, πρόκειται για μια αρκετά απαιτητική επισκευή και σε καμία περίπτωση δε προτείνεται η προσπάθεια επισκευής απο κάποιον που δεν έχει την πείρα και τα κατάλληλα εργαλεία και εξοπλισμό. Απαιτείται σχεδόν η πλήρης αποσυναρμολόγηση της συσκευή σας για να αφαιρεθεί η ελαττωματική καλωδιοταινία και να αντικατασταθεί με ένα νέο και ανθεκτικό ανταλλακτικό. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται με τη μέγιστη ασφάλεια σε ειδικά διαμορφωμένους αντιστατικούς πάγκους και με τη χρήση ειδικών εργαλείων. Ελάτε σήμερα σε ένα κατάστημα ired για μια επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 8.

Θα ενθουσιαστείτε από την ευγενική εξυπηρέτηση, τις προσιτές τιμές και τα κορυφαία σε ποιότητα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιό εργαστήριο είναι το κοντινότερο σας και να το επισκεφτείτε. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα μετακίνησης μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό αποστολής συσκευών απο το website μας (Μενού > Αποστολή) και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας απο το Live Chat, στο site μας.