Επισκευή ηχείου iPhone 8

Επισκευή ηχείου iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 49
  • Τιμή με ΦΠΑ 60.76
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Μεγάφωνο ή ηχείο. Ίσως απο τα πλέον σημαντικότερα εξαρτήματα μιας συσκευής σαν το iPhone 8. Χωρίς αυτό δε μπορούμε να ακούσουμε τον ήχο μιας εισερχόμενης κλήσης ή ενός σημαντικού μηνύματος. Το ηχείο επίσης διευκολύνει στη μετάδοση φωνής του συνομιλητή σας κατά την κλήση με ανοικτή ακρόαση. Τέλος αναπράγει τραγούδια και ήχους απο πολυμέσα της συσκευής. Ενημερωθείτε για τα συμπτώματα βλάβης:

Συμπτώματα βλάβης

Εάν προκληθεί οποιαδήποτε βλάβη στο μεγάφωνο σας τότε μπορείτε να το αντιληφθείτε από τα εξής:

  • Μειωμένη ένταση ήχου
  • Κακή ποιότητα ήχου (τριξίματα, τρεμόπαιγμα, χαμηλή ποιότητα)
  • Ο ήχος μεταδίδεται διακεκομένα
  • Δεν αναπαράγεται κανένας ήχος

Αν συντρέχουν ένας απο τους παραπάνω λόγους τότε αυτό που χρειάζεστε είναι μια επαγγελματική επισκευή ηχείου iPhone 8. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα επιλέγοντας για την υποστήριξη σας ένα κατάστημα ired. Επισκεφθείτυε σήμερα το κοντινότερο εργαστήριο και ζητήστε βοήθεια.

Αντιμετώπιση βλάβης

Εμπιστευθείτε τους τεχνικούς μας για την επισκευή ηχείου iPhone 8. Πρόκειται για μια απαιτητική επισκευή αφού θα αποσυναρμολογηθεί ολόκληρη σχεδόν η συσκευή. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια. Οι τεχνικοί της ired είναι σε συνεχόμενη διαδικασία εκπαίδευσης μαθαίνοντας τις προδιαγραφές όλων των νέων μοντέλων.

Διαδικασία επισκευής ηχείου iPhone 8

Εντοπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα διαπράττοντας εμπεριστατωμένο έλεγχο σε 24 σημεία ώστε να είμαστε σίγουροι για το είδος επισκευής που θα πραγματοποιήσουμε. Σας ενημερώνουμε με τα αποτελέσματα και αν το πρόβλημα βρίσκεται στο ηχείο προχωράμε στην επισκευή ηχείου iPhone 8. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε παρέχοντας Lifetime εγγύηση!

Για εσάς που δυσκολεύεστε να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα είτε επειδή υπάρχει δυσκολία μετακίνησης είτε επειδή βρίσκεστε εκτός Αθηνών, αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά της συσκευής σας μέσω courier εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την online εφαρμογή μας απο το μενού "Αποστολή".