Επισκευή μπροστινής κάμερας (Facetime) iPhone 8

Επισκευή μπροστινής κάμερας (Facetime) iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

 • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 52
 • Τιμή με ΦΠΑ 64.48
 • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
 • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη βλάβη είναι αυτή της μπροστινής κάμερας του iPhone 8. Υπάρχουν πολλοί λόγοι στο που μπορεί να οφείλεται αυτή η βλάβη, παρ' όλα αυτά με τη σωστή διάγνωση μπρούμε να εντοπίσουμε ακριβώς την πηγή του προβλήματος. Συνήθως το πρόβλημα βρίσκεται στη φθορά της καλωδιοταινίας που φέρει και την μπροστινή κάμερα (μαζί με άλλα εξαρτήματα). Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε μια επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 8 με αντικατάσταση ολόκληρης της καλωδιοταινίας. Ποια είναι όμως το συμπτώματα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αυτή τη διαπίστωση;

Συμπτώματα βλάβης

Η μπροστινή κάμερα του iPhone 8 είναι 7 MP HD και ο κύριος λόγος ύπαρξης της είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις με video (facetime) και η λειτουργία Face recognition. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας θα προσέξετε κάποιο απο τα παρακάτω συμπτώματα:

 • Το Face recognition δε λειτουργεί
 • Αδυναμία εμφάνισης εικόνας απο την μπροστινή κάμερα
 • Η κάμερα έχει φθορές και γρατζουνιές
 • Η εικόνα είναι θολή και η ποιότητα Facetime είναι χαμηλή
 • Δεν ενεργοποιείται η εφαρμογή κάμερας

Τι προσφέρουμε:

 • την άμεση εξυπηρέτηση από διπλωματούχους ηλεκτρονικούς
 • πλήρη έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν αλλά και μετά την επισκευή
 • ασφαλής αντικατάσταση της κατεστραμένης κάμερας σε μόλις 20'
 • lifetime εγγύηση καλής λειτουργίας

Αντιμετώπιση βλάβης

Σας περιμένουμε σε οποιοδήποτε κοντινότερο εργαστήριο ired για μια διάγνωση. Αν υπάρχει πρόβλημα με την facetime κάμερα να είσαστε σίγουροι οτι μπορούμε να την επιδιορθώσουμε με απόλυτη ασφάλεια σε μόλις 20 λεπτά του χρόνου. Η επισκευή ξεκινά πάντα με έναν ολοκληρωμένο διαγνωστικό έλεγχο ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα και να αποφασιστεί αν είναι απαραίτητη η επισκευή της μπροστινής κάμερας. Σε κάθε περίπτωση, εσείς ενημερώνεστε πλήρως για τα αποτελέσματα του διαγνωστικού test και μετά απο την έγκριση σας προχωράμε στην επισκευή μπροστινής κάμερας (Facetime) iPhone 8. Σύντομα, θα έχετε στα χέρια σας ένα πλήρως λειτουργικό iPhone 8, με ενεργοποιημένη την μπροστινή κάμερα όπως όταν το αγοράσατε. Έχουμε μεριμνήσει ώστε όλα μας τα εργαστήρια να έχουν τα καλύτερης ποιότητας ανταλλακτικά, πλήρως συμβατά με τη συσκευή σας.

Επισκεφθείτε τα ired

Επισκεφθείτε σήμερα ένα σύγχρονο εργαστήριο ired και δείτε απο μόνοι σας τις εξελιγμένες μας εγκαταστάσεις. Οι τεχνικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα επισκευάζοντας όποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο αγαπημένο σας iPhone 8. Οι τιμές μας είναι αρκετά προνομιακές και προσανατολισμένες στην ελληνική πραγματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας όποτε τοπ χρειαστείτε, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Live Chat και email. Ένας εκπρόσωπός μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για απορίες και διευκρινίσεις όσον αφορά τη διαδικασία επισκευής μπροστινής κάμερας iPhone 8.

Τέλος, σε περίπτωση που υπάρχει δυσκολία στη μετακίνηση σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας για αποστολή της συσκευής σας εντελώς δωρεάν με courier. Ανατρέξτε απο το κεντιρκό μενού στην επιλογή "Αποστολή" και ακολουθήστε τα βήματα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένας υπάλληλος courier θα βρίσκεται σύντομα στην πορτα σας να παραλάβει τη συσκευή σας. Αφού τη λάβουμε στα χέρια μας, επικοινωνούμε μαζί σας για τα διαδικαστικά αντιμετώπισης της βλάβης όπως προαναφέραμε και έπειτα σας ξαναστέλνουμε τη συσκευή σας. Εσείς πληρώνετε μόνο το κόστος επισκευής, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!