Επισκευή δόνησης iPhone 8 Plus

Επισκευή δόνησης iPhone 8 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 47
  • Τιμή με ΦΠΑ 58.28
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Συμπτώματα βλάβης

Η δόνηση στο κινητό μας είναι πλέον απαραίτητη λειτουργία μιας και μπορούμε να ειδοποιούμαστε για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα χωρίς ήχο. Είναι μια λειτουργία που τη χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αυτός ο μηχανισμός αποτελείται απο ένα μικροσκοπικό μοτέρ το οποίο πάλεται και παράγει δονήσεις οι οποίες γίνονται αισθητές σε όλη την έκταση της συσκευής μας. 

Αν για κάποιο λόγο σταματήσει να λειτουργεί δε θα είσαστε σε θέση να λαμβάνετε ενημερώσεις όταν για παράδειγμα η συσκευή σας είναι σε κατάσταση σίγασης. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε μια επισκευή δόνησης iPhone 8 Plus.

Αντιμετώπιση βλάβης

Στα ired έχπουμε μεριμνήσει ώστε να διαθέτουμε πάντα και μόνο κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά για κάθε βλάβη. Έτσι είμαστε σε θέση να παρέχουμε lifetime εγγύηση για επισκευές όπως αυτή της δόνησης, αφού είμαστε σίγουροι τόσο για την ποιότητα των ανταλλακτικών όσο και για την τεχνογνωσία των τεχνικών μας.

Επισκευή δόνησης iPhone 8 Plus

Η διαδικασία της επισκευής ίσως σε πολλούς να ακούγεται απλή υπόθεση αλλά δεν είναι καθόλου. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία κατά την αποσυναρμολόγηση μιας συσκευής σαν το iPhone 8 Plus και αν την πραγματοποιήσει κάποιος χωρίς τεχνικές γνώσεις και εμπειρία σίγουρα θα προξενήσει περισσότερη ζημιά στη συσκευή. Στα ired, πραγματοποιούμε πρώτα εμπεριστατωμένο έλεγχο 24 σημείων ώστε να βεβαιωθούμε γενικά για την κατάσταση της συσκευής σας και να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε παρατηρήσουμε. Κατόπιν της έγκρισης σας οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί προχωρούν στην επισκευή δόνησης iPhone 8 plus αντικαθιστώντας το παλιό, προβληματικό μοτερ με ένα νέο υψηλών επιδόσεων ανταλλακτικό.

Η επισκευή πραγματοποιείται σε ειδικούς πάγκους εργασίας με υψηλή αντιστατικότητα και εξοπλισμένους με τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε επισκευή. Η επισκευή δόνησης γίνεται με απόλυτη ασφάλεια τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και φτάνει στα χέρια σας ολοκαίνουργια!