Αλλαγή πίσω όψης iPhone 8 Plus

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 8 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 87
  • Τιμή με ΦΠΑ 107.88
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Συμπτώματα βλάβης

Συμβουλεύουμε πάντα να χρησιμοποιείτε αξεσουάρ προστασίας για τη συσκευή σας (θήκες, μεμβράνες οθόνης, tempered glasses, κλπ). Αν δεν έχετε έστω μια θήκη προστασίας και σας πέσει κάτω η συσκευή σας ενδεχομένως να προκληθεί ζημιά στην πίσω όψη αφού είναι γυάλινη όπως και η οθόνη του iPhone 8 plus. Αν η ζημιά που προκλήθηκε είναι εμφανής (σπάσιμο) και δεν πρόκειται για μια απλή γρατζουνιά τότε χρειάζεστε μια επισκευή πίσω όψης iPhone 8 plus. Μερικά από τα συμπτώματα που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα εξής

  • Εκδορές
  • Ράγισμα
  • Σπάσιμο

Εάν παρατηρήσετε κάποιο από τα παραπάνω, τότε θα χρειάζεστε άμεσα μια επισκευή πίσω όψης iPhone 8 plus.

Αντιμετώπισης της βλάβης

Ο λόγος που θα πρέπει να δώσετε σημασία ακόμη και σε ένα απλό ράγισμα είναι διότι όπως ήδη θα γνωρίζετε το iPhone 8 plus είναι μια αδιάβροχη συσκευή. Ένα απλό ράγισμα λοιπόν θα επιτρέψει στην υγρασία να εισέλθει εντός της συσκευής σας. Η υγρασία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των ηλεκτρονικών συσκευών αφού μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες σε μια συσκευή όπως το iPhone 8 plus.

Επισκεφθείτε τα ired

Το τεχνικό προσωπικό της ired αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς και διπλωματούχους ηλεκτρονικούς. Σε όλα τα επισκευαστικά κέντρα ired παρέχεται συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών όσων αφορά τα νέα μοντέλα της Apple. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε για την μεγάλη τεχνογνωσία που έχουμε. Παράλληλα και σε συνδυασμό με την προμήθεια μόνο ανταλλακτικών κορυφαίας ποιότητας δεσμευόμαστε για το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή παρέχοντας σας lifetime εγγύηση σχεδόν σε όλες τις βλάβες. Όπως επίσης και για την επισκευή πίσω όψης iPhone 8 plus.

Μπορείτε να επισκεφθείτε όποιο κατάστημα βρίσκεται πιο κοντά σας ή να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω courier χωρίς καμία επιβάρυνση! Εσείς πληρώνετε μόνο για την επισκευή. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ired. Αν θέλετε να στείλετε τη συσκευή σας σε ένα κατάστημα ired μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα "Αποστολή" και να ακολουθήσετε τα βήματα αποστολής συσκευών. Με αυτό τον τρόπο ενημερώνετε άμεσα την εταιρεία courier για την ασφαλή μεταφορά της συσκευής σας σε εμάς. Μόλις την παραλάβουμε επικοινωνούμε μαζί σας για τα διαδικαστικά, την επισκευάζουμε και σας την ξαναστέλνουμε πάλι πίσω επισκευασμένη.