Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 8 Plus

Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 8 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 97
  • Τιμή με ΦΠΑ 120.28
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Το iPhone 8 Plus έρχεται με dual camera 12MP και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η υποστήριξη 4K για video. Αδιαμφισβήτητα, είναι απο τα πιο εντυπωσιακά εξαρτήματα που έχει το iPhone 8 Plus. Μετά απο κάποια πτώση όμως ενδέχεται να προκληθεί βλάβη στην κάμερα σας με αποτέλεσμα να μη δουλεύει σωστά. Σε αυτή την περίπτωση η μόνη λύση είναι τα ired. Στα ired έχουμε επενδύσει στον τμήμα προμηθειών ώστε να έχουμε μόνο κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά. Σε συνδιασμό με το απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε επισκευές σε ελάχιστρο χρόνο και με απόλυτη ασφάλεια.

Συμπτώματα βλάβης

Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε όταν πέσει το κινητό μας στο έδαφος είναι η οθόνη. Αν εξωτερικά το κινητό μας φαίνεται να είναι ακόμα εντάξει τότε ηρεμούμε. Παρ' όλα αυτά εκείνη τη στιγμή δε σκεφτόμαστε αν έχει πάθει κάποια άλλη ζημιά.  Ένα iPhone 8 Plus, όσο ανθεκτική κι αν είναι σαν συσκευή εξωτερικά, εσωτερικά με ένα απλό κραδασμό ενδέχεται ν α ξεκουμπώσουν καλωδιοταινίες ή να "τραυματιστούν" άλλα μικρο-εξαρτήματα. Στην προκειμένη περίτπωση ενδεχομένως να μην έχουμε προσέξει μετά απο πτώση οτι δε λειτουργεί πλέον σωστα ή κάμερα μας. Για αυτό το λόγο κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους μετά απο κάθε πτώση ώστε να είμαστε σίγουροι οτι η συσκευή μας δεν έπαθε κάποια ζημιά. Όσων αφορά την κάμερα μπορείτε να έχετε υπόψη σας μερικά συμπτώματα:

  • Χαμηλή ποιότητα λήψης φωτογραφιών
  • Ραγισμένος φακός της κάμερας
  • Σπασμένο κλείστρο
  • Η λήψη βίντεο δε λειτουργεί
  • Όταν ανοίγουμε την εφαρμογή της κάμερας δείχνει μαύρη οθόνη

Τα παραπάνω συμπτώματα μαρτυρούν σοβαρή δυσλειτουργία στην πίσω κάμερα του iPhone 8 Plus. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε άμεσα μια επισκευή.

Αντιμετώπιση βλάβης

Μπορείτε να επισκευθείτε ένα κατάστημα ired και να ζητήσετε να κάνουμε έναν διαγνωστικό έλεγχο. Εμείς θα ελέγξουμε εξονυχιστικά και μεθοδικά όλες τις λειτουργίες της συσκευής (μαζί με την κάμερα) και θα σας αναφέρουμε ακριβώς το πρόβλημα που θα εντοπίσουμε. Μετά την έγκριση σας θα προχωρήσουμε σε επισκευή οπίσθιας κάμερας iPhone 8 plus.

Η άρτια εκπαίδευση των τεχνικών μας και η άριστη τεχνογνωσία τους  επιτρέπουν την άμεση και ασφαλή επισκευή σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Λόγω του ότι είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την προμήθεια των ανταλλακτικών μας, είμαστε και σε θέση να παρέχουμε Lifetime εγγύηση για επισκευές όπως η επισκευή οπίσθιας κάμερας iPhone 8 plus. 

Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αθηνών ή έχετε άλλη δυσκολία μετακίνησης μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω courier εντελώς δωρεάν.