Επισκευή ηχείου iPhone 8 Plus

Επισκευή ηχείου iPhone 8 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 47
  • Τιμή με ΦΠΑ 58.28
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Το ηχείο του iPhone 8 Plus είναι ένα απο τα σημαντικότερα εξαρτήματα που χρησιμποιούμε καθημερινά. Αν χαλάσει δε μπορούμε να ακούσουμε τις ειδοποιήσεις εισερχόμενης κλήσης και μηνυμάτων της συσκευής μας. Επίσης δε θα λειτουργεί η ανοιχτή ακρόαση και η αναπαργωγή πολυμέσων. Τα συμπτώματα βλάβης που συναντάμε είναι τα εξής:

Συμπτώματα βλάβης

  • Αισθητή μείωση της έντασης ήχου όταν είναι το volume είναι στο Max.
  • Κακή ποιότητα ήχου (περίεργοι θόρυβοι και τριξίματα)
  • Διακεκομένη μετάδοση ήχου
  • Καμία αναπαραγωή ήχου.

Αν παρατηρήσετε ένα απο τα παραπάνω συμπτώματα τότε χρειάζεστε άμεσα μια επισκευή ηχείου iPhone 8 plus. Επιλέγξτε ένα επισκευαστικό κέντρο της ired για μια άμεση επισκευή απο εξειδικευμένους τεχνικούς. Επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερο εργαστήριο ired και ζητήστε τεχνική υποστήριξη.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για την επισκευή ηχείου iPhone 8 plus επιστευθείτε μόνο τα εργαστήρια ired. Είναι μια αρκετά περίπλοκη επισκευή μιας και απαιτείται η αποσυναρμολόγηση ολόκληρης της συσκευής. Οι τεχνικοί της ired είναι άρτια εκπαιδευμένοι και διαθέτουν αρκετά χρόνια εμπειρίας σε τέτοιου είδους επισκευών. Παράλληλα εκαπιδεύονται συνεχώς στις προδιαγραφές των νέων μοντέλων.

Διαδικασία επισκευής ηχείου iPhone 8 Plus

Πραγματοποιούμε καταρχήν μεθοδικό έλεγχο σε 24 σημεία στη συσκευή σας. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και εστιάζουμε μόνο σε αυτό. Σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα του ελέγχου και μετά απο την έγκριση σας προχωράμε στην επισκευή του ηχείου iPhone 8 plus. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας και δεσμευόμαστε για αυτό παρέχοντας σας Lifetime εγγύηση!

Αν δυσκολεύεστε να επισκεφθείτε ένα απο τα καταστήματα μας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τον online οδηγό αποστολής απο το website μας, όπου έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε δωρεάν τη συσκευή σας με τη χρήση courier. Πληρώνετε μόνο το κόστος επισκευής κατά την επιστροφή της συσκευής σας. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.