Επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 8 Plus

Επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 8 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 47
  • Τιμή με ΦΠΑ 58.28
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Συμπτώματα βλάβης

Τα εξωτερικά πλήκτρα σε ένα iPhone 8 Plus είναι εφαπτόμενα με έναν εσωτερικό διακόπτη αντίστοιχα όπου με την πίεση των δαχτύλων μας αυτός ενεργοποιείται. Αυτός ο μηχανισμός βρίσκεται συνήθως ενσωματωμένος σε μια καλωδιοταινία που συνδέεται απευθείας με την μητρική πλακέτα. Με την μακροχρόνια χρήση των πλήκτρων ή ύστερα απο μια πτώση ενδέχεται να χαλάσει. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται η επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 8 Plus. Η επισκευή γίνεται στην ουσία με την αντικατάσταση αυτής της καλωδιοταινίας για κάθε πλήκτρο. Μερικά συμπτώματα για τέτοιου είδους βλάβες είναι τα εξής:

  • Τα πλήκτρα λειτουργούν με δυσκολία (περισσότερη πίεση)
  • Τα πλήκτρα δε λειτουργούν πάντα
  • Τα πλήκτρα δε λειτουργούν καθόλου

Αν παρατηρήσετε ένα από τα παραπάνω σε κάποιο από τα περιφερειακά πλήκτρα τότε απαιτείται η αντικατάσταση της καλωδιοταινίας (flex cable) του πλήκτρου.

Αντιμετώπιση βλάβης

Επισκεφθείτε σήμερα ένα επισκευαστικό κέντρο της ired και ζητήστε έναν έλεγχο λειτουργίας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα αποκαταστήσουν όποια βλάβη προκύψει στην αγαπημένη σας συσκευή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επισκευή όσο εύκολη κι αν ακούγεται άλλο τόσο πιο δύσκολη είναι αφού χρειάζεται η αποσυναρμολόγηση ολόκληρης της συσκευής για να γίνει σωστά η επισκευή volume, silent, power cable iPhone 8 Plus. Αν τη δοκιμάσετε, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό και σε περιβάλλον με σκόνη και δίχως προστασία από τον στατικό ηλεκτρισμό ενδέχεται να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη ζημιά στη συσκευή σας. Για αυτό σας προτείνουμε να επιλέξετε την βοήθεια από επαγγελματίες τεχνικούς. Στα ired διαθέτουμε ειδικούς αντιστατικούς πάγκους με ειδικό εξοπλισμό. Παράλληλα έχουμε επενδύσει σε ένα δυνατό τμήμα προμηθειών όπου ελέγχουμε ένα προς ένα τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσουμε στις επισκευές μας, διαλέγοντας μόνο την κορυφαία ποιότητα. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από την εφ' όρου ζωής εγγύηση που παρέχουμε σε όλες σχεδόν τις επισκευές μας αλλά και στην επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 8 Plus.

Αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών ή δυσκολεύεστε στις μετακινήσεις σας μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω courier εντελώς δωρεάν. Ακολουθήστε τον οδηγό αποστολής που έχουμε δημιουργήσει για εσάς από το μενού "Αποστολή" στην κορυφή της σελίδας.