Επισκευή Lightning Connector, Mic iPhone 8 Plus

Επισκευή Lightning Connector, Mic iPhone 8 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 49
  • Τιμή με ΦΠΑ 60.76
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Συμπτώματα βλάβης

Η θύρα φόρτισης ή αλλιώς Lightning connector στο iPhone 8 Plus είναι απο τα εξαρτήματα με την πιο συχνή χρήση αφού εκεί συνδέονται το βύσμα φόρτισης, τα ακουστικά και άλλες εξωτερικές συσκευές (υπολογιστής, drives, κλπ). Μετά απο αρκετό καιρό χρήσης ενδέχεται να παρουσιάσει πρόβλημα σύνδεσης ή μετάδοσης δεδομένων.

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα για αυτή τη βλάβη:

  • Δεν φορτίζει πλέον η μπαταρία
  • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με υπολογιστή
  • Δεν είναι δυνατή η μεταφορά αρχείων.
  • Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή ήχου στα ακουστικά
  • Δεν ακούμε ή δεν μας ακούει ο συνομιλητής μας με τα ακουστικά

Αν σας συμβεί κάτι από τα παραπάνω τότε καλό θα ήταν να γίνει ένας εμπεριστατωμένος έλεγχος λειτουργίας από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό μιας και αυτή η βλάβη μπορεί να αχρηστεύσει τελείως το κινητό σας μιας και επάνω σε αυτό το εξάρτημα στηρίζεται η φόρτιση της μπαταρίας. Αν από τον έλεγχο προκύψει πρόβλημα στη θύρα τότε μια επισκευή Lightning Connector, Mic iPhone 8 Plus είναι μονόδρομος.

Αντιμετώπιση βλάβης

Τα επισκευαστικά κέντρα της ired είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό έλεγχο και να αντικαταστήσουν την προβληματική θύρα με απόλυτη ασφάλεια εφόσον εντοπιστεί εκεί το πρόβλημα. Στα ired είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα ανταλλακτικά που προμηθευόμαστε. Ελέγχουμε ένα προς ένα κάθε ανταλλακτικό πριν χρησιμοποιηθεί για κάποια επισκευή. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ποιότητα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε στις επισκευές μας.

Το τεχνικό προσωπικό της ired είναι άρτια εκπαιδευμένο και ικανό να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε περίπτωση βλάβης προκύψει στις αγαπημένες σας συσκευές. Έτσι, μετά τον απαραίτητο έλεγχο που θα μας υποδείξει την πηγή του προβλήματος και σε συνδυασμό με ένα κορυφαίο ανταλλακτικό lightning connector μπορούμε να προχωρήσουμε σε επισκευή Lightning Connector, Mic iPhone 8 Plus σε μόλις 20 λεπτά της ώρας.

Εργαστήρια ired

Επιλέγξτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα που σας βολεύει για να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Οι εγκαταστάσεις μας είναι υπερσύγχρονες με αντιστατικούς πάγκους εργασίας και ειδικά εργαλεία που καθιστούν την επισκευή σας απόλυτα ασφαλή διαδικασία.

Μπορειτε να χρησιμοποιήσετε τον online οδηγό που έχουμε φτιάξει ειδικά για εσάς που βρίσκεστε εκτός Αθηνών ώστε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω Courier. Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο κεντρικό μενού "Αποστολή" του site μας. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς.