Επισκευή home button iPhone 8 Plus

Επισκευή home button iPhone 8 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ Ερώτηση
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Το Home button του iPhone 8 Plus (ή αλλιώς πλήκτρο αφετηρίας) είναι το πιο χρήσιμο πλήκτρο της συσκευής σας. Χωρίς αυτό δεν θα είσαστε σε θέση να χειριστείτε με ευκολία το τηλέφωνο σας. Εναλλακτικά το iPhone διαθέτει το assited touch όπου σας επιτρέπει τη χρήση του κινητού σας χωρίς touch ID και χωρίς τη χρήση του home button. Όμως αυτό δεν είναι αρκετά φιλικό όσο η χρήση του home button και του Touch ID που διαθέτει. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε άμεσα μια επισκευή home button iPhone 8 Plus από επαγγελματίες. Μπορείτε να προσέξετε τα εξής συμπτώματα σε μια τέτοια βλάβη:

Συμπτώματα βλάβης

Στο iPhone 8 plus το μοναδικό σύμπτωμα είναι ότι δε θα λειτουργεί το πλήκτρο αφετηρίας ή θα απαιτείται μεγαλύτερη πίεση του δάχτυλου μας για να πατηθεί. Στο iPhone 8 Plus το πλήκτρο αυτό είναι εξοπλισμένο με τον μηχανισμό taptic engine όπου στην ουσία κατά την αφή ενεργοποιείτε ένας παλμός δόνησης τον οποίο τον νιώθουμε σαν κλικ στο δάχτυλο μας. Επίσης έχει τη γνωστή λειτουργία Touch ID για την αναγνώριση του δαχτυλικού αποτυπώματος μας.

Σε περίπτωση λοιπόν δυσλειτουργίας σίγουρα θα αντιληφθείτε αμέσως το πρόβλημα.  Απευθυνθείτε σε ένα από τα ηλεκτρονικά μας εργαστήρια για άμεση βοήθεια.

Αντιμετώπιση βλάβης

Στα ired επενδύουμε πάντα στην επιλογή των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Ελέγχουμε προσεκτικά τα ανταλλακτικά που προμηθευόμαστε ώστε να καλύπτουν τη μέγιστη ποιότητα δοκιμάζοντας την απόδοση και αντοχή τους τους. Με αυτό τον τρόπο εγγυόμαστε για κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε. Για την επισκευή Home button iPhone 8 Plus σας παρέχουμε Lifetime εγγύηση.

Το τεχνικό μας προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και διαθέτει πολυετή εμπειρία για κάθε είδους βλάβη. Αν αναζητάτε επαγγελματίες τεχνικούς για μια επισκευή home button iPhone 8 δε χρειάζεται να αναζητάτε άλλο. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired για έναν έλεγχο σε 24 σημεία ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Αφού λάβουμε την τελική έγκριση από εσάς τότε προχωράμε στην επισκευή.

Τα επισκευαστικά κέντρα ired, πανελλαδικά είναι τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια, πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονους ειδικούς αντιστατικούς πάγκους και ειδικά εργαλεία για οποιαδήποτε επέμβαση.

Είμαστε πάντα δίπλα σας! Ακόμη κι αν αντιμετωπίζετε δυσκολία μετακίνησης ή βρίσκεστε εκτός Αθηνών, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν με courier χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή που θα βρείτε στο Κεντρικό Μενού > Αποστολή. Εσείς πληρώνετε μόνο το κόστος για την επισκευή. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.