Επισκευή βρεγμένου iPhone 7

Επισκευή βρεγμένου iPhone 7
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα εργαστήριά μας, τότε στείλτε τη συσκευή σας με courier, εντελώς δωρεάν, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Το iPhone 7 διαθέτει δείκτη προστασίας από το νερό (ip67), παρόλα αυτά δεν είναι πλήρως αδιαβροχοποιημένο. Σε περιπτώση επαφής με νερό, είναι πολύ πιθανό να σας παρουσιάσει βλάβη. 

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  • Κλείστε τη συσκευή και μην την ανοίξετε σε καμία περίπτωση.
  • Προμηθευτείτε απορροφητικό χαρτί και τυλίξτε τη συσκευή για να σκουπίσετε την υγρασία.
  • Κρατήστε την με την αντίθετη φορά από αυτή που μπήκε το νερό.
  • Μη χρησιμοποιείτε πηγές θερμότητας, όπως π.χ. πιστολάκι, γιατί μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση.
  • Επισκεφτείτε ή επικοινωνήστε με τα εργαστήρια ired.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η υγρασία είναι ένας από τους χειρότερους «εχθρούς» της συσκευής σας αφού αν περάσει στο εσωτερικό της μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη, ακόμη και την πλήρη απενεργοποίησή της. Η οξείδωση των μεταλλικών μερών θα σταματήσει τη λειτουργία της και η «ανάνηψη» θα είναι σχεδόν αδύνατη.
Για το λόγο αυτό, όλες οι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν άμεσα. Όταν ολοκληρώσετε τις οδηγίες άμεσης αντίδρασης, θα πρέπει να φέρετε το iPhone 7 στους ειδικούς του ired. Στα εργαστήριά μας, διαθέτουμε όλα τα εξειδικευμένα εργαλεία, όπως μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, για να προλάβουμε τη βλάβη.
Ελάτε στο πλησιέστερο ired
Όσο πιο άμεσα επέμβουμε, τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να αντιμετωπίσουμε σωστά τη βλάβη. Η τεχνική μας ομάδα έχει τεράστια εμπειρία σε παρόμοιες επισκευές και «ατυχήματα» και είναι σε θέση να εργαστεί με ταχύτητα και τη μέγιστη ασφάλεια.

Κόστος επισκευής

Το κόστος θα εξαρτηθεί από το αν και πόσα εξαρτήματα έχουν επηρεαστεί από την εισροή νερού. Αν οι κινήσεις σας είναι γρήγορες, ίσως και να μην χρειαστεί καμία αντικατάσταση. Το σημαντικότερο είναι να φτάσει εγκαίρως η συσκευή σας iPhone 7 στα χέρια μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπό μας στο Live Support.