Επισκευή δόνησης iPhone 7

Επισκευή δόνησης iPhone 7

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 44
  • Τιμή με ΦΠΑ 54.56
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε τη συσκευή σας με courier, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Μερικές από τις λειτουργίες που μπορεί να χαλάσουν, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, είναι αυτή της δόνησης. Ο μηχανισμός αυτός είναι απαραίτητος όταν θέλετε  να θέσετε το iPhone 7 σε σίγαση και να ειδοποιήστε με αυτόν τον τρόπο για τις κλήσεις και τα μηνύματα.

Όταν προκύψει δυσλειτουργία στο μηχανισμό της δόνησης, δεν θα μπορείτε πλέον να επωφελείστε από το μηχανισμό αυτό. Θα χρειαστείτε άμεση επισκευή δόνησης iPhone 7 από το έμπειρο προσωπικό του ired.

Αντιμετώπιση βλάβης

Τα ired σας προτείνουν αντικατάσταση του χαλασμένου μηχανισμού της δόνησης με ένα νέο εξάρτημα πλήρως ανθεκτικό και συμβατό με τη συσκευή σας. Αρχικά, θα πραγματοποιήσουμε έναν διαγνωστικό έλεγχο και θα συγκρίνουμε τα ευρήματα με τα συμπτώματα που μας έχετε περιγράψει. Αν συντρέχει λόγος, θα σας προτείνουμε την επισκευή δόνησης iPhone 7 και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και τη διάρκεια.

Όλες οι επισκευές πραγματοποιούνται σε ειδικούς πάγκους εργασίας, εξοπλισμένους με όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Η διαδικασία γίνεται με ασφάλεια και ταχύτητα και το iPhone 7 έρχεται στα χέρια σας πλήρως λειτουργικό, σαν καινούριο.

Τα ανταλλακτικά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα με κριτήριο την ανθεκτικότητά τους και την κορυφαία ποιότητά τους.

Ελάτε στα εργαστήρια ired

Μη χάνετε χρόνο και ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα ired. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Εσείς απλώς εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στην τεχνική μας ομάδα και μιλήστε τους για τα συμπτώματα βλάβης που έχετε παρατηρήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Support για να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διαδικασία. Ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξηγήσει με λεπτομέρειες όλα τα στάδια της διαδικασίας της επισκευής δόνησης iPhone 7.