Επισκευή ηχείου iPhone 7

Επισκευή ηχείου iPhone 7

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 44
  • Τιμή με ΦΠΑ 54.56
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν δεν μπορείτε να έρθετε, στείλτε τη συσκευή σας με courier, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Εμείς θα φροντίσουμε για την αποκατάσταση της βλάβης και θα σας επιστρέψουμε τη συσκευή με τον ίδιο τρόπο.

Συμπτώματα βλάβης

Ένα από τα σημαντικότερα μέρη του iPhone 7 είναι το ηχείο, αφού αναπαράγει ήχους κλήσεων και μηνυμάτων, διευκολύνει τη χρήση της ανοικτής ακρόασης και φυσικά αναπαράγει τα τραγούδια και τα ηχητικά αρχεία σας.
Σε περίπτωση που το ηχείο χαλάσει, μετά από μια πτώση ή ένα χτύπημα, τότε θα το αντιληφθείτε από τα εξής:

  • Η ένταση του ήχου είναι μειωμένη
  • Η ποιότητα του ήχου είναι κακή
  • Ο ήχος λειτουργεί διακεκομμένα
  • Δεν αναπαράγεται ήχος

Αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, θα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα σε επισκευή ηχείου iPhone 7, με μια επίσκεψή σας στα εργαστήρια ired.

Αντιμετώπιση βλάβης

Επειδή η συσκευή σας θα είναι δυσλειτουργική χωρίς ηχείο, θα πρέπει να δρομολογήσετε άμεσα την επισκευή. Εμπιστευτείτε μόνο τους ειδικούς του ired αφού πρόκειται για μια πολύ απαιτητική διαδικασία. Για να αντικατασταθεί το ηχείο, θα χρειαστεί η αποσυναρμολόγηση της συσκευής, με μεγάλη προσοχή. Η τεχνική μας ομάδα διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας και την πιο δύσκολη περίπτωση βλάβης.
Ελάτε στα εργαστήρια ired
Σας περιμένουμε για άμεση εξυπηρέτηση σε ένα από τα εργαστήρια ired. Ο τεχνικός που θα αναλάβει να φροντίσει τη βλάβη της συσκευής σας, θα διεξάγει έναν διαγνωστικό έλεγχο. Αν εντοπίσει την ανάγκη αντικατάστασης του ηχείου της συσκευής, θα σας ενημερώσει για το κόστος και το χρόνο, ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία.
Το τεχνικό τμήμα μας χρησιμοποιεί κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, προσεκτικά επιλεγμένα για την υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα. Και οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα προσιτές, ώστε να μην διστάσετε να προχωρήσετε στην επισκευή που θα επαναφέρει τη συσκευή σας στην αρχική της κατάσταση.