Επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 7

Επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 7

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 42
  • Τιμή με ΦΠΑ 52.08
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Επισκεφτείτε άμεσα ένα από τα εργαστήριά μας ή στείλτε τη συσκευή σας με courier εντελώς δωρεάν.

Συμπτώματα βλάβης

Μετά από μια πτώση ή ένα χτύπημα της συσκευής σας, ίσως παρατηρήσετε κάποια δυσλειτουργία στη χρήση των φυσικών πλήκτρων: volume button, silent button, power button. Μπορεί να μην φαίνεται φυσική φθορά στα πλήκτρα αλλά η καλωδιοταινία στο εσωτερικό, ίσως, έχει υποστεί βλάβη. Μερικά από τα συμπτώματα είναι τα εξής:

  • Απαιτείται περισσότερη πίεση για τη σωστή λειτουργία των πλήκτρων
  • Η λειτουργία των πλήκτρων κάνει διακοπές
  • Τα πλήκτρα δεν εκτελούν τις εντολές
  • Οι παραπάνω είναι ενδείξεις ότι είναι απαραίτητη η επισκευή volume, silent, power button iPhone 7.

Αντιμετώπιση βλάβης

Θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη συσκευή σας μόνο στους ειδικούς του ired, αφού πρόκειται για μια εξαιρετικά απαιτητική επισκευή. Χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η συσκευή για να αφαιρεθεί η ελαττωματική καλωδιοταινία και να αντικατασταθεί με ένα νέο και ανθεκτικό ανταλλακτικό. Όλη η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη ασφάλεια στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εργαστηρίων ired.
Σας περιμένουμε στο πιο κοντινό εργαστήριο ired.

Μη χάνετε χρόνο και μην στερείστε άλλο τις βασικές λειτουργίες της συσκευής σας iPhone 7. Προσκομίστε τη συσκευή σας σε έναν από τους τεχνικούς μας και περιγράψτε του τα συμπτώματα βλάβης. Σύντομα, θα έχετε τη συσκευή στα χέρια σας πλήρως λειτουργική, σαν να ήταν καινούρια.
Θα ενθουσιαστείτε από την ευγενική εξυπηρέτηση, τις οικονομικές τιμές και τα κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το εργαστήριο που σας εξυπηρετεί και να το επισκεφτείτε.
Προηγουμένως, μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά για να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία για τη διαδικασία επισκευής volume, power, silent cable iPhone 7. Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας και με την πρωτοποριακή υπηρεσία Live Chat, στο site μας.