Επισκευή Lightning Connector, Mic iPhone 7

Επισκευή Lightning Connector, Mic iPhone 7

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 42
  • Τιμή με ΦΠΑ 52.08
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας με courier, από όλη την Ελλάδα.

Συμπτώματα βλάβης

Το iPhone 7 ήρθε με μεγάλες αλλαγές αφού η θύρα Lightning εξυπηρετεί πλέον όχι μόνο τη φόρτιση και τη σύνδεση με υπολογιστή αλλά και την σύνδεση των ακουστικών. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση της είναι πιο συχνή. Μετά από κάποιο διάστημα, ίσως παρατηρήσετε μια φθορά ή κάποια δυσλειτουργία. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και μετά από μια πτώση της συσκευής.

Θα εμφανιστούν τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Η συσκευή δεν φορτίζει
  • Είναι αδύνατη η σύνδεση με υπολογιστή
  • Δεν αναπαράγεται ήχος από τα ακουστικά

Δεν θα πρέπει να προσπεράσετε τέτοιου είδους προβλήματα, αφού μπορεί να προκαλέσουν τον περιορισμό της λειτουργικότητας της συσκευής σας. Αν η φόρτιση καταστεί αδύνατη, τότε η συσκευή θα απενεργοποιηθεί. Η επισκευή θύρας Lightning iPhone 7 είναι άκρως απαραίτητη.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η τεχνική ομάδα των εργαστηρίων ired σας προτείνει την άμεση αντικατάσταση του ελαττωματικού lightning με ένα νέο, ανθεκτικό ανταλλακτικό. Η ομάδα μας επιλέγει τα εξαρτήματα με βάση την κορυφαία ποιότητά τους και την υψηλή απόδοσή τους. Θα ικανοποιηθείτε πλήρως από την ευγενική εξυπηρέτηση, την ταχύτητα στις διαδικασίες αλλά και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές. Εμπιστευτείτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι σε κάθε συναλλαγή σας.

Σας περιμένουμε στα ired

Επισκεφτείτε τα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας και περιμένετε στον χώρο υποδοχής για να εξυπηρετηθείτε. Η συσκευή σας θα επισκευαστεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Η ομάδα μας είναι πλήρως καταρτισμένη και πραγματοποιεί κάθε επισκευή με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ελάτε σε επαφή με έναν διαθέσιμο εκπρόσωπό μας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του Live Support. Μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με την επισκευή Lightning iPhone 7.