Αλλαγή πίσω όψης iPhone 7

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 7

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 62
  • Τιμή με ΦΠΑ 76.88
  • Χρόνος Επισκευής 90 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν σας δεσμεύει η απόσταση ή η εργασία σας, έχετε την δυνατότητα να στείλετε την συσκευή σας με courier, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε

Συμπτώματα βλάβης

Αν το κινητό σας σας πέσει από το χέρι ή χτυπήσει σε μια σκληρή επιφάνεια, ίσως, να προκληθεί μια βλάβη στην πίσω όψη. Η ζημιά θα είναι εμφανής για αυτό δώστε προσοχή για τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Γρατσουνιές
  • Ράγισμα
  • Σπάσιμο
  • Στραβή πίσω όψη

Εάν παρατηρήσετε κάποιο από τα  παραπάνω στην επιφάνεια της πίσω όψης, θα χρειαστείτε άμεση επισκευή πίσω όψης iPhone 7.

Αντιμετώπισης της βλάβης

Αν η πίσω όψη έχει φθαρεί, έχει σπάσει ή έχει ραγίσει θα χρειαστείτε άμεσα επισκευή αφού υπάρχει κίνδυνος για την ολική κατάσταση της συσκευής. Αν δεν το γνωρίζετε, η πίσω όψη είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα της συσκευής σας, αφού πάνω της στηρίζονται όλα τα υπόλοιπα μέρη. Αν η πίσω όψη δεν είναι σφραγισμένη και υπάρχει κίνδυνος να εισέλθει υγρασία ή σκόνη, αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη λειτουργικότητα της συσκευής. Επίσης, μια στραβή πίσω όψη ίσως πιέζει έντονα την οθόνη δημιουργώντας ακόμη περισσότερα προβλήματα.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Επιλέξτε το κοντινότερο κατάστημα ired και εμπιστευτείτε τη συσκευή σας σε έναν από τους τεχνικούς μας. Όλη η ομάδα μας είναι πλήρως καταρτισμένη και έμπειρη στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών , με ιδιαίτερες γνώσεις για τις αγαπημένες συσκευές της Apple.

Αν η επισκευή πίσω όψης iPhone 7 είναι απαραίτητη, θα ενημερωθείτε για το κόστος και το χρόνο, ώστε να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος. Κάθε κίνηση θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον έχουμε τη σύμφωνη γνώμη σας.

Σε κάθε επισκευή, στα εργαστήρια ired, χρησιμοποιούμε ανθεκτικά ανταλλακτικά, κορυφαίας ποιότητας. Το τμήμα προμηθειών μας τα επιλέγει με βάση την υψηλή επίδοσή τους και την πλήρη συμβατότητά τους με τις συσκευές iPhone.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Live Chat.