Επισκευή βρεγμένου iPhone 7 Plus

Επισκευή βρεγμένου iPhone 7 Plus
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή βρεγμένου iPhone 7 Plus

Για να γλυτώσετε χρόνο, στείλτε τη συσκευή με courier σε ένα από τα εργαστήριά μας, εντελώς δωρεάν, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Το iPhone 7 Plus  διαθέτει δείκτη προστασίας από το νερό (ip67), παρόλα αυτά δεν είναι πλήρως αδιαβροχοποιημένο (ip68). Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν έρθει σε επαφή με νερό να σας προκύψει βλάβη.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  • Κλείστε τη συσκευή και μην την ανοίξετε σε καμία περίπτωση
  • Προμηθευτείτε απορροφητικό χαρτί και τυλίξτε τη συσκευή για να σκουπίσετε την υγρασία
  • Κρατήστε την με την αντίθετη φορά από αυτή που μπήκε το νερό
  • Μη χρησιμοποιείτε πηγές θερμότητας, όπως π.χ. πιστολάκι, γιατί μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση
  • Επισκεφτείτε ή επικοινωνήστε με τα εργαστήρια ired

Αντιμετώπιση βλάβης

Μην αφήσετε την υγρασία να καταστρέψει τη συσκευή σας, αφού πρόκειται για έναν από τους χειρότερους εχθρούς της. Αν εισέλθει στο εσωτερικό, μπορεί να προκαλέσει ολοκληρωτική βλάβη, χωρίς δυνατότητα επαναφοράς. Τα μεταλλικά μέρη οξειδώνονται πολύ γρήγορα και καταστρέφουν τη λειτουργία της συσκευής.

Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να ακολουθήσετε τις οδηγίες άμεσης αντίδρασης κατά γράμμα. Στη συνέχεια, θα φέρετε τη συσκευή σας στους ειδικούς του ired για να φροντίσουν την άμεση αποκατάστασή του. Διαθέτουμε ειδικά εργαλεία αποκατάστασης, όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που προλαμβάνει τη βλάβη και αφαιρεί την υγρασία από το εσωτερικό της συσκευής iPhone 7 Plus.

Σας περιμένουμε στα ired

Αν η διαδικασία επιταχυνθεί, υπάρχουν πολλές πιθανότητες η συσκευή να μην αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Ένα δεύτερο σενάριο είναι να χρειαστούν αντικατάσταση μόνο μερικά εσωτερικά εξαρτήματα που θα έχει προλάβει να διαβρώσει το νερό. Όσο πιο γρήγορα δράσετε, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να καταστραφεί η αγαπημένη σας συσκευή. Το κόστος θα εξαρτηθεί από το αν και για πόσα εξαρτήματα θα χρειαστούν ανταλλακτικά. Αν χρειάζεστε διευκρινίσεις για τις οδηγίες άμεσης αντίδρασης ή για τη διαδικασία που ακολουθείται στην επισκευή, μη διστάσετε να μας καλέσετε ώστε να συνομιλήσετε με έναν εκπρόσωπό μας. Είμαστε διαθέσιμοι για συζήτηση και στο Live Chat, μέσω του site μας.