Επισκευή δόνησης iPhone 7 Plus

Επισκευή δόνησης iPhone 7  Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 47
  • Τιμή με ΦΠΑ 58.28
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να μετακινηθείτε, μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας με courier, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Αν το κινητό σας πέσει από τα χέρια ή χτυπήσει σε μια σκληρή επιφάνεια, υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο μηχανισμός της δόνησης. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική λειτουργία που χρησιμεύει εξαιρετικά όταν θέτετε τη συσκευή σας σε σίγαση σε χώρους με πολύ δυνατό θόρυβο ή σε χώρους που απαγορεύονται οι θόρυβοι. Μέσω της δόνησης θα ειδοποιήστε αθόρυβα για τις κλήσεις και όχι μόνο.

Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με το μοτέρ της δόνησης, θα το καταλάβετε άμεσα αφού η λειτουργία θα έχει απενεργοποιηθεί. Σας προτείνουμε άμεση επισκευή δόνησης iPhone 7 Plus στα εργαστήρια ired.

Αντιμετώπιση βλάβης

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το παραμικρό. Η τεχνική μας ομάδα θα αναλάβει άμεσα την αποκατάσταση της συσκευής σας και θα αντικαταστήσει το χαλασμένο μοτέρ της δόνησης. Το νέο ανταλλακτικό θα είναι κορυφαίας ποιότητας και πλήρως συμβατό με το iPhone 7 Plus. Θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το πόσο θα κοστίσει η επισκευή αλλά και το πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι να φτάσει στα χέρια σας, πλήρως λειτουργική σαν καινούρια.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα εργαλεία και ειδικούς πάγκους εργασίας πάνω στους οποίους πραγματοποιούνται οι επισκευές. Οι προσιτές μας τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η ευγένεια στις συναλλαγές θα σας ενθουσιάσει. Περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες και τις ερωτήσεις σας σχετικά με την επισκευή δόνησης iPhone 7 Plus. Μπορείτε να μας καλέσετε άμεσα στο τηλεφωνικό κέντρο ή να συνομιλήσετε με έναν εκπρόσωπό μας μέσω μηνυμάτων από την ηλεκτρονική εφαρμογή Live Chat στο site μας. Θα σας εξηγήσουμε όλες τις λεπτομέρειες και θα σας καθοδηγήσουμε για το πώς να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα ired στην Αττική.