Επισκευή ηχείου iPhone 7 Plus

Επισκευή ηχείου iPhone 7 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 47
  • Τιμή με ΦΠΑ 58.28
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν δεν μπορείτε να έρθετε σε κάποιο κατάστημά μας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να στείλετε τη συσκευή σας με courier, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Το ηχείο στη συσκευή σας είναι εξαιρετικά χρήσιμο αφού αναπαράγει όλους τους ήχους για τα μηνύματα, τις κλήσεις, τη μουσική και οποιονδήποτε ήχο από τις διάφορες εφαρμογές. Εξυπηρετεί, επίσης, την ανοικτή ακρόαση. Αν χαλάσει, θα το καταλάβετε από τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Μειωμένη ένταση ήχου
  • Κακή ποιότητα ήχου
  • Διακεκομμένος ήχος
  • Καμία αναπαραγωγή ήχου

Σε τέτοιες περιπτώσεις, θεωρείται επιβεβλημένη η επισκευή ηχείου iPhone 7 Plus.

Αντιμετώπιση βλάβης

Μη χάνετε χρόνο και ελάτε για άμεση επισκευή ηχείου iPhone 7 Plus. Θα εργαστούμε με ταχύτητα, ώστε να έχετε άμεσα στα χέρια σας τη συσκευή. Η διαδικασία ξεκινά πάντα με ένα διαγνωστικό τεστ και στη συνέχεια, αν υπάρχει λόγος επισκευής, προχωράμε στην αφαίρεση του ελαττωματικού ηχείου και στην τοποθέτηση ενός νέου, κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικού.

Η τεχνική μας ομάδα διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία σε επισκευές τεχνολογικών προϊόντων και ιδιαίτερα συσκευών της Apple. Μπορεί να ολοκληρώσει οποιαδήποτε επισκευή, όσο απαιτητική κι αν είναι. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και ποιοτικά έτσι ώστε να μην δημιουργούν προβλήματα. Για όλες τις επισκευές μας προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας.

Σας περιμένουμε στα εργαστήρια ired

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired για να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Παραδώστε τη συσκευή σας στον τεχνικό που θα σας εξυπηρετήσει και περιμένετε στο χώρο αναμονής. Η επισκευή ηχείου iPhone 7 Plus θα είναι έτοιμη στον μικρότερο δυνατό χρόνο, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με την επισκευή. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην υπηρεσία Live Chat, από το site μας και να συνομιλήσετε σε πραγματικό χρόνο με έναν εκπρόσωπό μας.