Επισκευή Sim Card Case iPhone 7 Plus

Επισκευή Sim Card Case iPhone 7 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20
  • Τιμή με ΦΠΑ 24.8
  • Χρόνος Επισκευής 10 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Επισκευή SIM card case iPhone 7 Plus

Αν δεν μπορείτε να έλθετε αυτοπροσώπως σε ένα από τα καταστήματά μας, στείλτε τη συσκευή μέσω courier, εντελώς δωρεάν.

Συμπτώματα βλάβης

Το SIM card case είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εξαρτήματα της συσκευής σας αφού εκεί τοποθετείται η κάρτα SIM του πάροχου κινητής τηλεφωνίας. Επειδή πρόκειται για ένα μικροσκοπικό εξάρτημα δεν είναι απίθανο να χαθεί ή να υποστεί κάποια βλάβη.

Το SIM card case iPhone 7 Plus μπορεί να:

  • Σπάσει
  • Φθαρεί
  • Ραγίσει
  • Χαθεί

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε επισκευή SIM card case iPhone 7 Plus.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η τεχνική μας ομάδα θα αναλάβει τη φροντίδα της συσκευής σας, ώστε να μην χρειαστεί να στερηθείτε μερικές από τις βασικότερες λειτουργίες της. Θα χρησιμοποιήσουμε κορυφαίας ποιότητα ανταλλακτικά. Σε κάθε επισκευή, τα εξαρτήματα που σας προσφέρουμε έρχονται σε πολύ καλές τιμές και είναι ανθεκτικά και πλήρως συμβατά με τη συσκευή σας.

Εσείς απλώς περιγράψτε τα συμπτώματα βλάβης και παραδώστε τη συσκευή σας στον τεχνικό που θα σας εξυπηρετήσει. Μετά το διαγνωστικό τεστ, θα σας ενημερώσουμε αν χρειάζεται ή όχι επισκευή SIM card case iPhone 7 Plus.

Ελάτε στα καταστήματά μας

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο κατάστημά μας για να σας εξυπηρετήσουμε. Θα ενθουσιαστείτε από τους υπερσύγχρονους χώρους μας και τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά μας. Εσείς περιμένετε στην αίθουσα αναμονής και σύντομα θα έχετε στα χέρια σας τη συσκευή σας, πλήρως λειτουργική σαν καινούρια.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat, την υπηρεσία που προσφέρουμε στο site μας. Μη διστάσετε να εκφράσετε στον εκπρόσωπό μας οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για τα βήματα της επισκευής SIM card case iPhone 7 Plus.