Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 7 Plus

Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 7 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 76
  • Τιμή με ΦΠΑ 94.24
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν χρειάζεστε άμεση και εγγυημένη επισκευή οπίσθιας κάμερας iPhone 7 Plus, επισκεφτείτε τα καταστήματα ired. Αν δεν σας εξυπηρετεί να έρθετε αυτοπροσώπως, μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας με courier, χωρίς χρέωση από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Η εκπληκτική κάμερα του iPhone 7 Plus δεν χρειάζεται συστάσεις. Αν, όμως, προκύψει κάποιο πρόβλημα μετά από κάποιο χτύπημα ή κάποια πτώση, θα δημιουργηθούν προβλήματα στη χρήση της κάμερας. Θα εμφανιστούν τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Χαμηλή ποιότητα λήψεων
  • Ραγισμένο κλείστρο
  • Η κάμερα δεν ενεργοποιείται
  • Μαύρη οθόνη κάθε φορά που ανοίγει η κάμερα

Αν προκύψουν συμπτώματα σαν τα παραπάνω, τότε μια σοβαρή βλάβη έχει προκύψει στην κάμερα της συσκευής. Θα χρειαστείτε άμεση επισκευή οπίσθιας κάμερας iPhone 7 Plus.

Αντιμετώπιση βλάβης

Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό για να ολοκληρώσουμε την επισκευή άμεσα και εγγυημένα. Η λύση που θα σας προτείνουμε είναι η αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος με ένα υψηλής αντοχής ανταλλακτικό. Αρχικά, θα διεξάγουμε έναν τεχνικό έλεγχο για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για το αν υπάρχει ανάγκη επισκευής. Θα μάθετε το κόστος και το χρόνο που απαιτεί η επισκευή και θα περιμένουμε τη σύμφωνη γνώμη σας για τη συνέχεια.

Σας περιμένουμε στο κοντινότερο εργαστήριο ired

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο ired και παραδώστε τη συσκευή σας. Η τεχνική μας ομάδα θα αναλάβει να τη φροντίσει και να σας την επιστρέψει σαν καινούρια μετά από την επισκευή της οπίσθιας κάμερας iPhone 7 Plus.

Όλες μας οι επισκευές και οι υπηρεσίες συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, ώστε να βγαίνετε πάντα κερδισμένοι. Τα ανταλλακτικά επιλέγονται με βάση την αντοχή, τη συμβατότητα και την υψηλή ποιότητά τους. Το τμήμα προμηθειών μας εργάζεται με προσοχή ώστε όλα τα εξαρτήματα να είναι κορυφαία και να διαθέτουν εξαιρετικές επιδόσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, είτε μέσω Live Chat. Είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση σας σχετικά με την επισκευή οπίσθιας κάμερας iPhone 7 Plus.