Επισκευή Lightning Connector, Mic iPhone 7 Plus

Επισκευή Lightning Connector, Mic iPhone 7 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 47
  • Τιμή με ΦΠΑ 58.28
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Επισκευή Lightning Jack iPhone 7 Plus

Για γρηγορότερη αποκατάσταση της βλάβης, επιλέξτε την αποστολή με courier, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Το iPhone 7 Plus είναι το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε χωρίς θύρα ακουστικών. To Lightning Jack που μέχρι σήμερα εξυπηρετούσε τη φόρτιση, θα συνδέει από εδώ και πέρα και το ζευγάρι των ακουστικών. Είναι πολύ πιθανό, μετά από κάποιο διάστημα να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα λόγω φθοράς ή μιας πτώσης της συσκευής. Θα το αντιληφθείτε άμεσα από τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Η συσκευή δεν φορτίζει
  • Είναι αδύνατη η σύνδεση με υπολογιστή
  • Δεν αναπαράγεται ήχος από τα ακουστικά

Αν προκύψουν τα παραπάνω συμπτώματα, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη θύρα ούτε για φόρτιση, ούτε ως υποδοχή ακουστικών. Θα χρειαστείτε άμεση επισκευή θύρας Lightning iPhone 7 Plus.

Αντιμετώπιση βλάβης

Θα φροντίσουμε άμεσα για την αποκατάσταση της βλάβης, διεξάγοντας αρχικά ένα τεχνικό έλεγχο για τον εντοπισμό του προβλήματος. Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία στις επισκευές Apple συσκευών και θα εργαστεί με συνέπεια και μεθοδικότητα για να επιλύσει το πρόβλημα. Θα ενθουσιαστείτε από τις οικονομικές μας τιμές, την άμεση εξυπηρέτηση και την ταχύτητα στις διαδικασίες. Σε κάθε συναλλαγή και υπηρεσία που σας προσφέρουμε βγαίνετε πάντα κερδισμένοι.

Σας περιμένουμε στα ired

Μη χάνετε χρόνο και ελάτε στα εργαστήρια ired. Επιλέξτε ένα από τα καταστήματα της Αττικής ή τη λύσης της αποστολής με courier. Μόλις αποκατασταθεί η βλάβη, η συσκευή σας θα σας επιστραφεί πλήρως λειτουργική, σαν καινούρια. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις επισκευές είναι κορυφαίας ποιότητας, αποδοτικά και συμβατά με το iPhone. Συνοδεύονται πάντα από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή Lightning Jack iPhone 7 Plus. Μπορείτε, επίσης, να μας στείλετε μήνυμα μέσω του Live Chat, της ηλεκτρονικής υπηρεσίας στο site μας.