Επισκευή home button iPhone 7 Plus

Επισκευή home button iPhone 7 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 59
  • Τιμή με ΦΠΑ 73.16
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν δεν μπορείτε να έρθετε στο πλησιέστερο κατάστημα ired, τότε στείλτε τη συσκευή σας με courier, από όλη την Ελλάδα.

Συμπτώματα βλάβης

Το Home Button του iPhone 7 Plus αλλά και του iPhone 7 δεν θυμίζει καθόλου το πλήκτρο αφετηρίας των προηγούμενων συσκευών iPhone. Δεν αποτελεί ένα ξεχωριστό πλήκτρο αλλά έχει ενσωματωθεί στην συσκευή. Διαθέτει ένα μεταλλικό δακτυλίδι για το Touch ID και μπορείτε να διαισθανθείτε τη δόνηση παρόλο που το πλήκτρο δεν κινείται.

Αν και με αυτόν τον τρόπο κατασκευής μοιάζει πιο ανθεκτικό, θα μπορούσε να υποστεί κάποια φθορά με την πάροδο του χρόνου. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην καλωδιοταινία που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και μεταφέρει τις εντολές στον επεξεργαστή.

Αν προκύψει οποιαδήποτε βλάβη στο home button, θα το αντιληφθείτε επειδή δεν θα λειτουργεί σωστά και θα στέλνει καθυστερημένα ή και καθόλου τις εντολές στο logic board.

Ίσως, επίσης, να χρειάζεται περισσότερη πίεση για να λειτουργήσει το πλήκτρο. Η λύση που σας προτείνουμε είναι η επισκευή Home Button iPhone 7 Plus.

Αντιμετώπιση βλάβης

Θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του home button και του μηχανισμού flex με μία επισκευή, ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Η έμπειρη τεχνική μας ομάδα θα αναλάβει την επιδιόρθωση της βλάβης και θα σας ενημερώσει για το κόστος και τον χρόνο που θα χρειαστεί.

Σύντομα, θα έχετε στα χέρια σας τη συσκευή πλήρως λειτουργική. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά και κορυφαίας ποιότητας, ώστε να βγαίνετε πάντα κερδισμένοι.

Σας περιμένουμε στα εργαστήρια ired

Μη χάνετε άλλο χρόνο και μη στερείστε μια τόσο βασική λειτουργία της συσκευής σας. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε όλη την τεχνογνωσία μας και την υψηλή κατάρτιση, ώστε να ολοκληρώσουμε άμεσα την επισκευή home button iPhone 7 Plus. Καλέστε μας τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε το πλησιέστερο εργαστήριο ired.