Αλλαγή πίσω όψης iPhone 7 Plus

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 7 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 85
  • Τιμή με ΦΠΑ 105.4
  • Χρόνος Επισκευής 90 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής, μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας με courier. Θα την παραλάβουμε και θα φροντίσουμε για την επισκευή της άμεσα.

Συμπτώματα βλάβης

Ένα από τα πιθανά σενάρια σε περίπτωση που η συσκευή σας πέσει από τα χέρια είναι να υποστεί κάποια βλάβη η πίσω όψη της. Τα σημάδια θα είναι, άμεσα, εμφανή:

  • Γρατζουνιές
  • Ράγισμα
  • Σπάσιμο
  • Στραβή πίσω όψη

Εάν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, τότε θα χρειαστείτε άμεσα αλλαγή πίσω όψης iPhone 7 Plus.

Αντιμετώπιση της βλάβης

Μη θεωρήσετε αμελητέα μια τέτοια βλάβη αφού είναι εξίσου σημαντική όσο οποιαδήποτε άλλη. Κι αυτό επειδή η πίσω όψη στηρίζει τα πιο σημαντικά εξαρτήματα της συσκευής και αν δεν έχει την κατάλληλη όψη, αυτό θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Π.χ. αν δεν είναι ερμητικά κλειστή, μπορεί να εισέρχεται σκόνη και υγρασία. Αν η πίσω όψη έχει στραβώσει, μπορεί να πιέζει την οθόνη και να επηρεάσει τη λειτουργία της. Στα ired, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη βλάβη άμεσα, ώστε να μην συντρέχει λόγος ανησυχίας. Εσείς, απλώς, παραδώστε τη συσκευή στα χέρια του τεχνικού και περιμένετε να ακούσετε τα ευρήματα του τεχνικού ελέγχου.

Αν η πίσω όψη του iPhone 7 Plus χρειάζεται αντικατάσταση, θα σας ενημερώσουμε και θα προχωρήσουμε στην αλλαγή, μόνο με τη σύμφωνη γνώμη σας. Τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι κορυφαίας ποιότητας και πλήρως συμβατά με τη συσκευή σας.

Ελάτε στα καταστήματα ired

Σας περιμένουμε στο εργαστήριο ired που σας εξυπηρετεί και παραδώστε τη συσκευή σας. Εμπιστευτείτε την ομάδα των τεχνικών μας που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και ειδική τεχνογνωσία για τη συσκευές της Apple. Αν θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, είτε μέσω Live Chat. Είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες σε σχέση με την αλλαγή πίσω όψης iPhone 7 Plus.