Επισκευή iPhone 7 Plus

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, σε κάθε περίπτωση βλάβης για να σας προσφέρουμε άμεσες επισκευές σε προσιτές τιμές. Είμαστε ικανοί να αναλάβουμε την αποκατάσταση κάθε βλάβης και να σας εξηγήσουμε όλες τις λεπτομέρειες σε σχέση με τη διαδικασία της επισκευής.

Σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη για επισκευές όπως

  • Επισκευή οθόνης OLED & αφής
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Βρεγμένη συσκευή

Οι επισκευές iPhone 7 Plus πραγματοποιούνται στους χώρους των υπερσύγχρονων εργαστήριων μας, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, στους ειδικούς πάγκους εργασίας.

  • Εμπειρία και τεχνογνωσία
  • Η τεχνική ομάδα ired διαθέτει πολύχρονη πείρα και εξειδικευμένες γνώσεις για κάθε επισκευή iPhone 7 Plus. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε και την πιο απαιτητική επισκευή με ασφάλεια και ταχύτητα
  • Αυθεντικά ανταλλακτικά Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητα που προσδίδουν υψηλή απόδοση στη συσκευή σας.
  • Όλες οι επισκευές μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, ώστε να βγαίνετε πάντα κερδισμένοι. Θα ενημερωθείτε εξ αρχής για το κόστος της επισκευής και στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στην διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης.
  • Πανελλαδική κάλυψη

Αν δεν βρίσκεστε στην Αττική ή δεν μπορείτε να έλθετε αυτοπροσώπως σε ένα από τα καταστήματά μας, επιλέξτε την αποστολή με courier, εντελώς δωρεάν. Δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείτε για τίποτα: εμείς θα αναλάβουμε τη δωρεάν παράδοση-παραλαβή της συσκευής σας iPhone 7 Plus πριν και μετά την επισκευή.

Επικοινωνήστε μαζί μας, όποιο περίεργο σύμπτωμα κι αν έχετε παρατηρήσει στη συσκευή σας iPhone 7 Plus και περιγράψετε το στον τεχνικό που θα σας εξυπηρετήσει. Θα εργαστούμε με ταχύτητα και ασφάλεια για να αποκαταστήσουμε άμεσα τη βλάβη. Θα εντυπωσιαστείτε από τους υπερσύγχρονους χώρους των εργαστηριών μας και τους πλήρως εξοπλισμένους πάγκους εργασίας μας, από τις προσιτές μας τιμές και την ταχυτάτη εξυπηρέτησή μας.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας, μέσω τηλεφώνου ή live chat από το ired.gr. Ένα εκπρόσωπός μας είναι πάντα στη διάθεσή σας.