Επισκευή βρεγμένου iPhone 6s

Επισκευή βρεγμένου iPhone 6s
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Άμεση αντιμετώπιση βλάβης βρεγμένου iPhone 6s. Επισκευή από τους έμπειρους τεχνικούς του ired, σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας.

Εάν δεν μπορείτε να βρεθείτε σε ένα από τα καταστήματά μας τότε σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε τη συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ από όλη την Ελλάδα.

Εάν η συσκευή σας έχει βραχεί θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και κρατήστε την κλειστή
  • Αφαιρέστε την υγρασία κάνοντας χρήση απορροφητικού χαρτιού
  • Κρατήστε τη συσκευή σε αντίθετη φορά από την κατεύθυνση των υγρών για να αποτραπεί η εισχώρηση σε βαθύτερα σημεία.
  • Αποφύγετε την χρήση πηγών θερμότητας καθώς μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση της συσκευής

Επικοινωνήστε άμεσα με ένα από τα καταστήματά μας και ελάτε άμεσα στον χώρο μας. Οι τεχνικοί μας θα φροντίσουν τον καθαρισμό του εσωτερικού της συσκευής σας. Αφού ακολουθήσετε τα βήματα άμεση αντίδρασης, η επιτυχία της επισκευής εξαρτάται κυρίως από την ταχύτητα αντιμετώπισης της βλάβης.

Περισσότερα για τη βλάβη που προκαλεί η υγρασία

Η υγρασία μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα εξαρτήματα της συσκευής σας.

H βλάβη προκαλείται από την χημική αντίδραση μεταξύ των υγρών και των μεταλλικών εξαρτημάτων της συσκευής, την οξείδωση. Εάν μία συσκευή βραχεί, χρειάζεται να γίνει αμέσως καθαρισμός των υγρών γιατί η οξείδωση μπορεί να προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που η επισκευή δεν είναι πια εφικτή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο κατάστημα ired

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα ανοίξουν τη συσκευή σας και θα αφαιρέσουν τα υγρά και τα υπολείμματα κάνοντας χρήση εξειδικευμένου επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος.

Οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν λεπτομερώς για το βάθος εισροής των υγρών και για την κατάσταση της συσκευής σας. Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού της συσκευής σας οι τεχνικοί μας θα διαπιστώσουν την τελική κατάστασή της και θα σας ενημερώσουν για την επιτυχή διάσωσή της.