Επισκευή volume, silent cable iPhone 6s

Επισκευή volume, silent cable iPhone 6s

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 39
  • Τιμή με ΦΠΑ 48.36
  • Χρόνος Επισκευής 40 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή volume, silent cable iPhone 6s. Γρήγορη αποκατάσταση της λειτουργίας των πλήκτρων ήχου, στο ired.

Στο αριστερό πλευρό της συσκευής σας υπάρχουν τρία πλήκτρα με τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση των ήχων που αναπαράγονται από την συσκευή ή ακόμη και να τη θέσετε σε σίγαση.

Η λειτουργία αυτών των πλήκτρων βασίζεται στην καλωδιοταινία volume, silent cable. Εάν αυτή πάθει βλάβη θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα λειτουργίας, όπως τα παρακάτω:

  • Περιοδική λειτουργία των πλήκτρων
  • Απαιτείται να ασκήσετε πίεση για να λειτουργήσουν τα πλήκτρα
  • Ένα ή περισσότερα πλήκτρα έχουν σταματήσει να λειτουργούν
  • Για να αποκαταστήσετε την αρχική λειτουργία των πλήκτρων θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια του ired.

Αντιμετώπιση της βλάβης

Επισκεφτείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ired. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

Αρχικά θα γίνει ένας τεχνικός έλεγχος της συσκευής σας για να διαπιστωθεί η κατάστασή της και για να επιβεβαιώσουμε τη βλάβη του volume, silent cable.

Στη συνέχεια μπορούμε να προχωρήσουμε στην προσεκτική αφαίρεση του χαλασμένου εξαρτήματος και στην θέση του θα εγκαταστήσουμε άψογα ένα νέο ανταλλακτικό, υψηλής ποιότητας.

Μετά το πέρας της εγκατάστασης θα γίνει ένας επαναληπτικός έλεγχος της συσκευής σας για να επιβεβαιωθεί η επιτυχία των εργασιών. Θα σας παραδώσουμε τη συσκευή σας σε άριστη λειτουργική κατάσταση, σαν να ήταν καινούργια.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν πολυετή παρουσία στο χώρο της επισκευής iPhone. Γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τις συσκευές iPhone και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία αφορά το hardware, ακόμη και τις πιο απαιτητικές επισκευές όπως η επισκευή μητρικής πλακέτας.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση

Εάν δεν βρίσκεστε κοντά σε ένα από τα εργαστήριά μας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μας στείλτε τη συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ από όλη την Ελλάδα.