Επισκευή SIM card reader iPhone 6s

Επισκευή SIM card reader iPhone 6s

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 58
  • Τιμή με ΦΠΑ 71.92
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και επαγγελματική επισκευή SIM card reader iPhone 6s, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ired, από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ, από όλη την Ελλάδα.

Το SIM card reader είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία της κάρτας SIM. Εάν το SIM card reader δεν λειτουργεί είναι αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε σύνδεση με την χρήση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Συμπτώματα βλάβης SIM Card reader iPhone 6s

Στην περίπτωση βλάβης του SIM Card reader θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως:

  • Η συσκευή δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM
  • Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα “No SIM card”
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Για να γίνει επιβεβαίωση της βλάβης θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν την συσκευή σας για να επιβεβαιώσουν τη βλάβη του SIM card reader.

Επισκευή SIM Card reader iPhone 6s

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη θα χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση του παλιού SIM card reader με ένα καινούργιο ανταλλακτικό.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να αφαιρέσουν με ασφάλεια το χαλασμένο εξάρτημα και στην θέση του θα τοποθετήσουν άψογα ένα καινούργιο SIM card reader iPhone 6s.

Μετά το πέρας των εργασιών αποκατάστασης θα γίνει ένας τελικός έλεγχος της συσκευής σας για να επιβεβαιωθεί η απόλυτη επιτυχία της επισκευής.

Ομάδα έμπειρων τεχνικών

Οι επαγγελματίες τεχνικοί του ired, διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην επισκευή iPhone. Μετά από την κατάρτιση και την πιστοποίησή τους, έχουν αφοσιωθεί στις εργασίες αποκατάστασης κάθε βλάβης του iPhone.

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Τα ανταλλακτικά που έχουμε επιλέξει είναι τα καλύτερα της αγοράς. Αυτά έχουν επιλεγεί λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής και του εξαιρετικού αποτελέσματος που προσφέρουν. Ακόμη έχουμε φροντίσει να έχουμε πάντα επαρκή διαθεσιμότητα για όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την επισκευή iPhone.