Επισκευή μητρικής πλακέτας σε iPhone 6s

Επισκευή μητρικής πλακέτας σε iPhone 6s

Χαρακτηριστικά επισκευής

Αποτελεσματική και επαγγελματική επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 6s. Ελάτε στα καταστήματά μας στην Αττική για άμεση εξυπηρέτηση.

Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να μας επισκεφθείτε, στείλτε μας τη συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ, από όλη την Ελλάδα.

Η μητρική πλακέτα είναι το πιο σημαντικό εξάρτημα ενός iPhone. Πάνω σε αυτή βρίσκονται όλα τα chip της συσκευής. Μία βλάβη στη μητρική πλακέτα μπορεί να προκαλέσει πολλά διαφορετικά προβλήματα στην συσκευή ανάλογα με το εξάρτημα που έχει πληγεί.

Στα εργαστήρια του ired αναλαμβάνουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης μητρικής πλακέτας.

Συμπτώματα βλάβης

Η βλάβη της μητρικής πλακέτας μπορεί να προκαλέσει πολλά διαφορετικά συμπτώματα και η επιβεβαίωσή της μπορεί να γίνει μόνο μετά από έναν διαγνωστικό έλεγχο του iPhone από έναν έμπειρο τεχνικό μας.

  • Το iPhone υπερθερμαίνεται ή δεν ανάβει
  • Προβλήματα δικτύου Wi-Fi ή 3G
  • Αδυναμία φόρτισης, ακόμη και μετά από αντικατάσταση του lighting connector
  • Προβλήματα λειτουργίας της οθόνης, ακόμη και μετά από την αντικατάστασή της
  • Προβλήματα αναπαραγωγής ήχων
  • Προβλήματα μικροφώνου στις συνομιλίες
  • Δυσλειτουργία του Home button

Εάν η συσκευή σας παρουσιάζει παρόμοια συμπτώματα τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχει βλάβη στη μητρική πλακέτα. Θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα ired για να σας προσφέρουμε εξειδικευμένη επισκευή μητρικής πλακέτας.

Εξειδικευμένα εργαστήρια

Τα εργαστήριά μας διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό, απαραίτητο για την οποιαδήποτε παρέμβαση σε μία μητρική πλακέτα iPhone. Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα τη δύσκολη εργασία της επισκευής μητρικής πλακέτας iPhone 6s.

Μόλις παραλαμβάνουμε την συσκευή σας προχωρούμε στην ολοκλήρωση ενός διαγνωστικού τεστ σε 24 σημεία. Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για τα ευρήματά μας και την κατάσταση της συσκευής σας.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν τις διαθέσιμες λύσεις και μετά από δική σας έγκριση μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία επισκευής μητρικής πλακέτας iPhone 6s.

Εάν πιστεύετε ότι η συσκευή σας έχει βλάβη μητρικής πλακέτας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε αξιόπιστα και αποτελεσματικά.