Επισκευή iPhone 6S

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεσα και εγγυημένα επισκευή iPhone 6s από το ired. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για άμεση εξυπηρέτηση και service μόλις σε 20 λεπτά.

Αξιόπιστη επισκευή iPhone 6s

Εάν θέλετε γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή iPhone 6s εμπιστευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς μας, οι οποίοι θα φροντίσουν την άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης του iPhone 6s.

Μερικές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι:

  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης Retina & Digitizer iPhone 6s
  • Επισκευή βλάβης βρεγμένου iPhone 6s
  • Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone 6s
  • Επισκευή Power Button iPhone 6s
  • Επισκευή μητρικής iPhone 6s

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγυημένη τεχνική υποστήριξη.

Έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με άρτια κατάρτιση στις ηλεκτρονικές επισκευές. Εξειδίκευση μας είναι οι συσκευές της Apple και ειδικά το iPhone. Η αποτελεσματικότητα μας στην επισκευή iPhone είναι αποτέλεσμα της πολυετής εμπειρίας μας. Η επισκευή iPhone είναι μία απαιτητική εργασία, την οποία την αναλαμβάνουμε και την φέρνουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Έχουμε φροντίσει να επιλέξουμε για εσάς τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Στόχος μας είναι το αποτέλεσμα να σας ενθουσιάσει και να έχει διάρκεια στον χρόνο. Σημαντικό ρόλο σε κάθε επισκευή έχουν τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται. Στο ired θα βρείτε τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, τα οποία καλύπτονται και από εγγύηση.

Εγγυημένες εργασίες

Το ired σας προσφέρει εγγύηση για κάθε εργασία. Εάν η συσκευή σας χρειάζεται επισκευή, μπορούμε να αποκαταστήσουμε την βλάβη. Το αποτέλεσμα των εργασιών καλύπτεται από εγγύηση η οποία ισχύει για σημαντικό χρονικό διάστημα, ανάλογα με την εκάστοτε εργασία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα επιλέγοντας την επισκευή iPhone 6s που χρειάζεστε.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση

Εάν βρίσκεστε εκτός Αττικής ή δεν έχετε τον χρόνο να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για επιτόπου επισκευή, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ.

Η αποστολή και η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια και με επιτυχία, με όποιον τρόπο και εάν επιλέξετε να φέρετε την συσκευή σας στα εργαστήρια μας.