Επισκευή βρεγμένου iPhone 6

Επισκευή βρεγμένου iPhone 6
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου iPhone 6, ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired.

Έχετε το iPhone 6 συνέχεια μαζί σας. Παντού! Είναι όμως πιθανό κάποια στιγμή να εκτεθεί σε υγρασία. Στην ατυχή αυτή περίπτωση μην αγχωθείτε, αλλά δράστε ψύχραιμα.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης:

  • Κλείστε την συσκευή σας και μην την θέσετε εντός λειτουργίας σε καμία περίπτωση
  • Προσπαθήστε να απορροφήσετε την υγρασία, τυλίγοντας την συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  • Τοποθετήστε την συσκευή σας αντίθετα από την κατεύθυνση του υγρού που εισχώρησε σε αυτήν
  • Μην χρησιμοποιήσετε πηγές θερμότητας καθώς μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση

Αμέσως μετά επικοινωνήστε άμεσα με το ired. Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας, επικοινωνήστε με την εταιρία courier που συνεργαζόμαστε. Είναι σημαντικό η βλάβη να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Βλάβη λόγω υγρασίας

Η βλάβη που προκαλεί η υγρασία είναι η οξείδωση. Πρόκειται για μία χημική αντίδραση που μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην συσκευή. Στην πραγματικότητα, η υγρασία διαβρώνει τα εξαρτήματα της συσκευής σας. Η άμεση αντίδρασή σας είναι αναγκαία για την επιβράδυνση της οξείδωσης και για την αποφυγή της θα χρειαστεί να προβούμε στην επισκευή του βρεγμένου ή οξειδωμένου iPhone 6.

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αντιμετωπίσουν άμεσα την βλάβη. Η συσκευή σας θα ανοιχθεί για να διαπιστωθεί το βάθος της εισροής των υγρών. Θα φροντίσουμε να απομακρύνουμε την υγρασία κάνοντας χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος.

Το κόστος της επισκευής εξαρτάται από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την διάσωση του iPhone σας. Σε περίπτωση που η επισκευή είναι εφικτή θα λάβετε ακριβή ενημέρωση για το κόστος και για την διάρκειά της.

Σημειώστε πως η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα καθώς μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα αλλά και τον βαθμό δυσκολίας της επισκευής.