Επισκευή δόνησης iPhone 6

Επισκευή δόνησης iPhone 6

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αποτελεσματική και εγγυημένη επισκευή μοτέρ δόνησης iPhone 6, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired.

Περιγραφή βλάβης μοτέρ δόνησης

Ο μηχανισμός δόνησης μπορεί να φθαρεί με τον καιρό ή να πάθει βλάβη μετά από κάποιο κτύπημα ή κάποια πτώση της συσκευής σας. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα της βλάβης είναι το ίδιο. Όταν βρίσκεστε σε χώρους όπου πρέπει να απενεργοποιήσετε τους ήχους κλήσης δεν θα μπορείτε να αντιληφθείτε τις ειδοποιήσεις σας και ενδεχομένως να χάσετε σημαντικές ειδοποιήσεις.

Επιπροσθέτως, η λειτουργία της δόνησης είναι απαραίτητη σε χώρους με πολύ φασαρία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και οι ήχοι κλήσεις να είναι ενεργοί, το πιθανότερο είναι να μην τους αντιληφθούμε. Και εκεί χρειαζόμαστε την λειτουργία της δόνησης, προκειμένου να αποφύγουμε περιπτώσεις απώλειας ειδοποιήσεων / κλήσεων, στην συσκευή μας.

Αντιμετώπιση βλάβης μοτέρ δόνησης

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή δόνησης iPhone 6. Σε πρώτη φάση θα διεξάγουμε διαγνωστικό έλεγχο προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την βλάβη.

Εάν χρειαστεί, θα προχωρήσουμε στην επισκευή του μοτέρ δόνησης. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι ώστε να ολοκληρώσουν την διαδικασία με ταχύτητα και με επιτυχία.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα iRed

Τα εργαστήριά μας μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα κάθε επι-σκευή iPhone 6. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, για κάθε επισκευή ανεξαιρέτως. Το αποτέλεσμα είναι η ασφαλής, γρήγορη και κυρίως μετά την δική σας έγκριση, επισκευή της συσκευής σας.