Επισκευή SIM card reader iPhone 6

Επισκευή SIM card reader iPhone 6

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Για άμεση, ποιοτική και αποτελεσματική επισκευή SIM Card Reader σε iPhone 6 εμπιστευτείτε το ired.gr

Ο εσωτερικός μηχανισμός που κάνει την ανάγνωση της κάρτας SIM ονομάζεται SIM card reader. Διαθέτει έξι επαφές πάνω στις οποίες εφάπτεται η κάρτα SIM. Οι επαφές μπορεί να στραβώσουν, να διαβρωθούν ή να αποκολληθούν και να προκληθούν δυσλειτουργίες.

Συμπτώματα βλάβης

Εάν πάθει βλάβη το SIM card reader θα το αντιληφθείτε εύκολα, αφού θα σας παρουσιαστούν τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος στην οθόνη "No SIM card"
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε δίκτυο 3G/4G
  • Δε μπορείτε να καλέσετε ή να δεχθείτε κλήση

Προκειμένου να είστε σίγουροι πως σε περίπτωση δυσλειτουργίας "ευθύνεται" το SIM card reader, θα πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη κάρτα SIM στην συσκευή σας. Εάν τα προβλήματα παραμένουν, τότε θα χρειαστείτε επισκευή SIM card reader iPhone 6.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η συγκεκριμένη βλάβη είναι πολύ σημαντική. Χωρίς την σωστή λειτουργία του SIM card reader δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε με τον πάροχό σας.

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη θα χρειαστεί να αφαιρεθεί το χαλασμένο εξάρτημα και να αντικατασταθεί με καινούργιο ανταλλακτικό.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired

Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή SIM card reader. Αρχικά θα ανοιχθεί η συσκευή για να επιβεβαιωθούν τα αίτια της βλάβης.

Αμέσως μετά, θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα του διαγνωστικού τεστ και θα περιμένουμε την απόφασή σας. Μετά την έγκρισή σας προχωρούμε σε επισκευή SIM card reader iPhone 6.

Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας. Είναι ανθεκτικά, ποιοτικά και αποδοτικά. Η συσκευή σας θα αποκτήσει πλήρως την χαμένη της λειτουργικότητα.

Όλες οι επισκευές μας παρέχουν εγγύηση καλής λειτουργίας.