Επισκευή iPhone 6

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεσο service iPhone 6 μόλις σε 20 λεπτά. Ελάτε σε ένα από τα 9 καταστήματα ired στην Αττική για εγγυημένη και οικονομική επισκευή iPhone 6.

Εγγυημένη Επισκευή iPhone 6

Το ired έχει πλέον καταξιωθεί ως το πλέον πρωτοπόρο και αξιόπιστο brand name στην αγορά των επισκευών των iPhones. Οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει προσεκτικά τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά της αγοράς. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στην διάθεσή σας για το πιο ποιοτικό service στο iPhone 6.

Συγκεκριμένα, σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που χρειαστείτε:

  • Αλλαγή οθόνης LCD & Digitizer στο iPhone 6
  • Επισκευή βρεγμένου iPhone 6
  • Αλλαγή μπαταρίας στο iPhone 6
  • Αλλαγή πίσω όψης στο iPhone 6
  • Επισκευή ακουστικού στο iPhone 6
  • Eπισκευή ηχείου στο iPhone 6

Τα εργαστήριά μας είναι άρτια εξοπλισμένα, για να μπορούμε να σας παρέχουμε την πιο εγγυημένη και ασφαλή επισκευή στο πολύτιμο iPhone 6 σας.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Είναι γνωστό ότι η Apple δεν κατασκευάζει τις συσκευές της έχοντας την ευκολία επισκευής ως στόχο της. Έτσι, οι συσκευές iPhone είναι αρκετά πολύπλοκες στην επισκευή τους. Εμείς, φροντί-σαμε οι τεχνικοί μας να έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την ορθή επισκευή ενός iPhone. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα κάθε εργασίας μας.

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Στο ired έχουμε φροντίσει να επιλέξουμε με προσοχή τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα και η απόδοση. Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούμε μόνο υψηλών προδιαγραφών ανταλλακτικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική επισκευή iPhone 6.

Εγγύηση Εργασίας

Ο συνδυασμός των εξαιρετικών μας ανταλλακτικών και της ευρείας τεχνογνωσίας μας επιτρέπει την προσφορά εγγύησης για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Έτσι, σε κάθε επισκευή iPhone 6 μπορείτε να εμπιστευτείτε το ired. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη και επιθυμούμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πανελλαδική κάλυψη

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, συνεργαζόμαστε με εταιρία courier για την άμεση, δωρεάν αποστολή της συσκευής σας στα εργαστήριά μας. Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, να απολαμβάνουν τις ίδιες, ποιοτικές, αξιόπιστες και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, υπηρεσίες μας.