Επισκευή βρεγμένου iPhone 6 Plus

Επισκευή βρεγμένου iPhone 6 Plus
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Άμεση και εγγυημένη επισκευή βρεγμένου iPhone 6 Plus, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired, από έμπειρους τεχνικούς.

Σε περίπτωση που σας βράχηκε η αγαπημένη σας συσκευή μην καθυστερήσετε καθόλου. Έχουμε εξειδικευμένα εργαλεία, βαθιά γνώση και εμπειρία στιν επισκευή μητρικών πλακετών και μπορούμε να σας το επαναφέρουμε άμεσα και οικονομικά δίνοντάς σας και εγγύηση επισκευής!

Έχοντας το iPhone 6 Plus λογικό είναι να μην το αποχωρίζεστε από τα χέρια σας. Δυστυχώς όμως υπάρχει και η πιθανότητα να σας πέσει από τα χέρια και ακόμα χειρότερα, να πέσει σε νερά. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να αντιδράσετε άμεσα και κυρίως, χωρίς να αγχωθείτε.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης:

  1. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε σε λειτουργία την συσκευή σας. Πρέπει να την απενεργοποιήσετε αμέσως!
  2. Αποφύγετε τις έντονες πηγές ενέργειας για να το στεγνώσετε γιατί ίσως προκαλέσουν υπερθέρμανση.
  3. Απορροφήστε την υγρασία με απορροφητικό χαρτί, τυλίγοντάς το.
  4. Τοποθετήστε την συσκευή σας αντίθετα από την φορά του νερού για να μην υπάρξουν εισροές.

Αμέσως μετά, θα πρέπει να έρθετε στο κοντινότερο κατάστημά μας για να ελέγξουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η συσκευή σας και κατά πόσο έχουν εισχωρήσει τα νερά στην συσκευή. Ο χρόνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί όσο πιο γρήγορα το ελέγξουμε τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες για μεγαλύτερη ζημιά στην συσκευή σας.

Βλάβη λόγω υγρασίας

Η οξείδωση είναι μία από τις χειρότερες ζημιές που μπορεί να προκληθεί στην συσκευή σας. Και αυτό γιατί η υγρασία προκαλεί οξείδωση, η οποία είναι μια χημική αντίδραση που μπορεί να προκαλέσει διάβρωση των εξαρτημάτων της συσκευής σας. Οι πιθανότητες οξείδωσης μειώνονται εάν η βλάβη αντιμετωπιστεί άμεσα.

Ελάτε λοιπόν σε ένα από τα καταστήματά μας για να ελέγξουμε το κινητό σας και το πόσο έχει εισχωρήσει η υγρασία μέσα στα εξαρτήματά της. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για το αν υπάρχει βλάβη και πως αυτή αντιμετωπίζεται.

Κόστος επισκευής

Το κόστος πάντα εξαρτάται από το μέγεθος της βλάβης που έχει υποστεί το iPhone 6 Plus σας. Φυσικά όμως και από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την επισκευή της. Εάν και εφόσον επισκευάζεται, τότε θα σας ενημερώσουμε για την κατάστασή της επομένως και για το τελικό κόστος της επισκευής. Πολύ σημαντικό θέμα είναι η ποιότητα των ανταλλακτικών. Έχουμε τα καλύτερα της αγοράς και σας εγγυόμαστε για την ποιότητα τους και επίσης για τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.