Επισκευή volume, silent cable iPhone 6 Plus

Επισκευή volume, silent cable iPhone 6 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired για άμεση και εγγυημένη επισκευή volume, silent cable iPhone 6 Plus.

Τα πλήκτρα έντασης είναι εύκολο λόγω της συχνής χρήσης να μην λειτουργούν. Πρόκειται για μια καλωδιοταινία στο εσωτερικό της συσκευής, όπου επάνω της εφάπτονται τα βοηθητικά πλήκτρα έντασης και σίγασης του iPhone 6 Plus σας. Είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά των εντολών που θέλετε να μεταβιβάσετε στην κεντρική μονάδα.

Συμπτώματα βλάβης

Εάν η καλωδιοταινία φθαρεί ενδέχεται να παρατηρήσετε δυσκολία στη χρήση των πλήκτρων. Παρότι εξωτερικά δεν υπάρχει σημάδι:

  • Χρειάζεται να πιέσετε υπερβολικά το κάθε πλήκτρο για να λειτουργήσει.
  • Λειτουργεί με διακοπές είτε
  • Δεν λειτουργούν καθόλου.

Τα παραπάνω συμπτώματα απαιτούν επισκευή της καλωδιοταινίας των πλήκτρων έντασης και σίγασης στο iPhone 6 Plus.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη θα χρειαστεί να επισκευάσετε το μηχανισμό των πλήκτρων έντασης σίγασης. Είναι μια δύσκολη διαδικασία και θα χρειαστεί πλήρης αποσυναρμολόγηση της συσκευής.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, θα αναλάβουν την επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής. Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουμε ένα διαγνωστικό τεστ στη συσκευή σας ώστε να επιβεβαιωθεί η βλάβη. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής και τη χρονική διάρκεια.

Από τη στιγμή που έχουμε τη συγκατάθεσης σας, μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή των πλήκτρων έντασης. Τα ανταλλακτικά μας είναι κορυφαίας ποιότητας, και προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή μας.