Επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus

Επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired, για άμεση και εγγυημένη επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus.

Μία από τις συχνότερες βλάβες που ενδέχεται να παρουσιαστεί στη συσκευή σας με την πάροδο του χρόνου, είναι βλάβη στο ηχείο της. Είναι από τα τμήματα της συσκευής που βρίσκονται εκτεθειμένα σε εξωτερικούς κινδύνους όπως η σκόνη και η υγρασία.

Είναι αναμενόμενο λοιπόν να εμφανιστεί δυσλειτουργία του ηχείου στο iPhone 6 Plus και να χρειάζεται επισκευή.

Συμπτώματα βλάβης

Εάν το ηχείο έχει βλάβη θα αντιμετωπίσετε ένα από τα παρακάτω φαινόμενα:

  • Μειωμένη ένταση
  • Κακή ποιότητα ήχου
  • Διακεκομμένη λειτουργία
  • Μηδενική ένταση ήχου

Εάν παρατηρήσετε ένα από τα παραπάνω προβλήματα, είναι πιθανό να έχετε βλάβη στο ηχείο του iPhone 6 Plus σας και να χρήζει αντικατάστασης. Η αντικατάσταση του ηχείου δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί εμπειρία καθώς η συσκευή σας θα αποσυναρμολογηθεί πλήρως, για να αντικατασταθεί το προβληματικό εξάρτημα.

Αντιμετώπιση βλάβης ηχείου

Οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, καθώς είναι άρτια εκπαιδευμένοι και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές iPhone.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας

Τα εργαστήρια μας είναι υπερσύγχρονα, έχοντας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε βλάβη της συσκευή σας. Οι ειδικοί πάγκοι εργασίας σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα εργαλεία μας, προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε επισκευή μας.

Ένας από τους εξειδικευμένους μας τεχνικούς θα αναλάβει να ελέγξει τη συσκευή σας, πραγματοποιώντας διάγνωση της βλάβης. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για τη διάρκεια και το κόστος της επισκευής και με τη συγκατάθεσή σας ο τεχνικός θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του ηχείου στο iPhone 6 Plus σας.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται προσφέρουν εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα. Είναι κάθε φορά εξαιρετικής ποιότητας, η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε εγγύηση σε κάθε επισκευή μας.