Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus

Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και εγγυημένη επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του ired.

O μηχανισμός αυτός διαθέτει έξι επαφές και πάνω σε αυτές εφάπτεται η κάρτα SIM. Είναι πολύ πιθανό οι επαφές αυτές να αποκολληθούν ή να στραβώσουν, δημιουργώντας δυσλειτουργία στο iPhone 6 Plus σας.

Συμπτώματα βλάβης

Εάν το συγκεκριμένο εξάρτημα SIM card reader, δε λειτουργεί σωστά, θα το αντιληφθείτε πολύ εύκολα, καθώς θα παρουσιάσει τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Εμφάνιση μηνύματος σφάλματος στην οθόνη "Νο SIM card".
  • Αδυναμία σύνδεσης σε δίκτυο 3G.
  • Αδυναμία λήψης η εκτέλεσης τηλεφωνικής κλήσης

Για να αποκλείσετε την πιθανότητα πως για ένα από τα παραπάνω συμπτώματα ευθύνεται η κάρτα SIM και όχι η υποδοχή, δοκιμάστε μία άλλη κάρτα SIM. Εάν τα προβλήματα επιμένουν, τότε πιθανόν να χρειάζεστε επισκευή του SIM card reader του iPhone 6 Plus.

Αντιμετωπιση της βλάβης

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη σημαντική βλάβη, αφού δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργικότητα της συσκευή σας, αποκόβοντάς σας από τη βασικότερη λειτουργία της, τις τηλεφωνικές κλήσεις. Για να αντιμετωπίσετε οριστικά τη βλάβη, θα χρειαστεί να αφαιρεθεί το μη λειτουργικό εξάρτημα και να αντικατασταθεί με καινούριο.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired

Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας, θα αναλάβει της επισκευή του SIM card reader του iPhone 6 Plus. Αρχικά θα εξετάσει τη συσκευή ώστε να σιγουρευτεί και να επιβεβαιώσει πως η δυσλειτουργία προέρχεται από το εξάρτημα SIM card reader.

Αφού σας ενημερώσει για τη διάγνωση του προβλήματος κι έχει τη συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσει στην επισκευή του SIM card reader.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα υψηλής ποιότητας. Tο iPhone 6 Plus θα αποκτήσει τη χαμένη του λειτουργικότητα. Όλες οι υπηρεσίες μας πέραν του ότι είναι οικονομικές συνοδεύονται και από εγγύηση ανταλλακτικού και καλής εργασίας.