Επισκευή power button cable iPhone 6 Plus

Επισκευή power button cable iPhone 6 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Για άμεσο service iPhone 6 Plus ελάτε στο ired για να επισκευάσουμε το πλήκτρο power button iPhone 6 Plus γρήγορα και ποιοτικά.

Ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιούμενα πλήκτρα της συσκευής σας, που ενδεχομένως να φθαρεί πρώτο, είναι η βάση του power button.

Το power button στηρίζεται σε μία βάση το power button flex. Λόγω συχνής πίεσης φθείρεται δυστυχώς, με αποτέλεσμα να μην αντιδρά κατά την πίεση. Είναι μια καλωδιοταινία στο εσωτερικής της συσκευής, όπου πάνω της συνδέεται το πλήκτρο power button, (πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής).

Συμπτώματα βλάβης

Σε περίπτωση βλάβης του power flex, ενδέχεται να παρατηρήσετε δυσκολία χρήσης του πλήκτρου. Χωρίς να υπάρχει εμφανές εξωτερικό σημάδι:

  • Χρειάζεται εκτεταμένη πίεση για να αντιδράσει το πλήκτρο.
  • Λειτουργεί με διακοπές είτε
  • δεν λειτουργεί καθόλου

Τα παραπάνω συμπτώματα φανερώνουν την ανάγκη επισκευής του power flex.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη χρειάζεται αντικατάσταση του καλωδίου που συνδέεται στο power button του iPhone 6 Plus. Πρόκειται για δύσκολη διαδικασία και απαιτείται η σχεδόν πλήρης αποσυναρμολόγηση της συσκευής.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Οι έμπειροι και ειδικά εκπαιδευμένοι πάνω στις συσκευές iPhone 6 Plus, τεχνικοί μας, θα αναλάβουν την επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής. Αρχικά θα χρειαστεί ένα διαγνωστικό τεστ στη συσκευή σας ώστε να επιβεβαιωθεί η βλάβη. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία της επισκευής το κόστος και τον χρόνο που θα απαιτηθεί.

Έχοντας τη συγκατάθεσης σας, μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή power button flex του iPhone 6 plus. Τα ανταλλακτικά ανήκουν στα κορυφαία της αγοράς. Είναι ικανά να προσφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή μας.