Επισκευή ακουστικού iPhone 6 Plus

Επισκευή ακουστικού iPhone 6 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 31
  • Τιμή με ΦΠΑ 38.44
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε στο ired για την άμεση, ποιοτική και εγγυημένη επισκευή ακουστικού iPhone 6 Plus.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο συνομιλητής σας δεν ακούγεται δυνατά και καθαρά, προσωρινά μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε την ανοιχτή ακρόαση. Εάν όμως επιθυμείτε μόνιμη επίλυση του προβλήματος θα πρέπει να γίνει επισκευή στο ακουστικό του iPhone 6 Plus.

Τι είναι το ακουστικό του iPhone 6 Plus;

Πρόκειται για ένα μικρό ηχείο το οποίο είναι τοποθετημένο στην οπή που διακρίνετε στο εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής σας, ακριβώς πάνω από την οθόνη. Είναι υπεύθυνο για να μας μεταφέρει τη φωνή του συνομιλητή μας. Με τη χρήση αυτό το εξάρτημα της συσκευής ενδεχομένως να φθαρεί από:

  • τη σκόνη
  • την υγρασία

Συμπτώματα βλάβης

Τα πιο συχνά συμπτώματα βλάβης που μπορεί να εμφανίσει το ακουστικό του iPhone 6 Plus, είναι τα παρακάτω:

  • Ο ήχος αναπαράγεται σε χαμηλή ένταση ή διακεκομμένα.
  • Το ακουστικό κάνει περίεργο θόρυβο
  • Το ακουστικό είναι τελείως ανενεργό. Δεν παράγεται κανένας ήχος.

Αντιμετώπιση βλάβης

Εάν έχει εντοπίσει κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα στο ακουστικό του iPhone 6 Plus, θα πρέπει να το επισκευάσετε. Η επισκευή αυτή απαιτεί την αντικατάσταση του προβληματικού ακουστικού, με ένα καινούριο ανταλλακτικό.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς. Εμπιστευόμαστε μόνο κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, καθώς είναι αυτά που προσφέρουν απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας

Τα εξειδικευμένα εργαστήρια του ired, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσουν κάθε συσκευή iPhone 6 Plus και να την επισκευάσουν με ασφάλεια και επιτυχία. Τα σύγχρονα εργαλεία μας και ο απαραίτητος εξοπλισμός θα βοηθήσει την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας.

Αρχικά θα εξετάσουν τη συσκευή, κάνοντας διάγνωση του προβλήματος. Εάν χρειαστεί επισκευή ακουστικού το iPhone 6 Plus σας, θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο που θα απαιτηθεί και το κόστος της επισκευής.

Από τη στιγμή που θα έχουμε τη συγκατάθεσή σας μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή του. Επωφεληθείτε των οικονομικών τιμών στις οποίες σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες. Ελάτε άμεσα με κάποιο από τα καταστήματά μας ή επικοινωνήστε μέσω του live support με κάποιον εκπρόσωπό μας.