Επισκευή βάση φόρτισης – μικρόφωνο - jack cable iPhone 6 Plus

Επισκευή βάση φόρτισης – μικρόφωνο - jack cable iPhone 6 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 31
  • Τιμή με ΦΠΑ 38.44
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε στο ired για άμεση και εγγυημένη επισκευή της βάση φόρτισης - μικροφώνου jack cable του iPhone 6 Plus.

Η βάση φόρτισης της συσκευής iPhone 6 Plus, είναι ένα από τα εξαρτήματα τα οποία φθείρονται δυστυχώς συχνά. Πρόκειται για ένα τα πιο σημαντικά εξαρτήματα της συσκευή σας, καθώς συμπεριλαμβάνει πέραν του dock φόρτισης, το μικρόφωνο και το jack cable.

Τι είναι η βάση φόρτισης - μικροφώνου – Jack cable σε iPhone 6 Plus

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο αναγκαία εξαρτήματα του iPhone 6 Plus, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής. Η βάση φόρτισης αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα:

  • Το μικρόφωνο με το οποίο γίνονται οι τηλεφωνικές κλήσεις.
  • Η βάση φόρτισης, θύρα φόρτισης/σύνδεσης με υπολογιστή.
  • Το jack cable, ή είσοδος των ακουστικών

Συμπτώματα βλάβης

Δυστυχώς σε περίπτωση πτώσης ή χτυπήματος της συσκευής το συγκεκριμένο εξάρτημα ενδέχεται να πάθει βλάβη. Τα συμπτώματα της βλάβης παρατίθενται παρακάτω:

  • Αδυναμία σύλληψης ήχου, ή ο συνομιλητής σας, σας ακούει ελάχιστα.
  • Δεν φορτίζει η συσκευή καθόλου ή ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει τη συσκευή.
  • Δεν μπορείτε να ακούσετε μουσική από τα ακουστικά σας.

Η βλάβη της βάση φόρτισης είναι ικανή να περιορίσει τη λειτουργικότητα της συσκευή σας ή να τη θέσει εντελώς εκτός λειτουργίας. Ο λόγος είναι η αδυναμία φόρτισης που οδηγεί τη συσκευή σας να είναι μη λειτουργική. Θα χρειαστεί να επισκευάσετε τη βάση φόρτισης στο iPhone 6 Plus και να αποκαταστήσετε τη άψογη λειτουργία της συσκευής σας.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η βλάβη της βάσης φόρτισης που όπως προείπαμε απαρτίζεται επιπλέον από το μικρόφωνο και το jack cable, αντιμετωπίζεται με την αντικατάσταση του προβληματικού εξαρτήματος. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired

Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα αναλάβει της επισκευή του iPhone 6 Plus σας. Τα ανταλλακτικά είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας, ικανά να προσφέρουν εγγυημένη από όλες τις πλευρές επισκευή.

Σας περιμένουμε στα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας, όπου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, και πάγκους εργασίας θα φιλοξενήσουμε την πολύτιμη συσκευή σας. Όλες οι συσκευές επισκευάζονται στο ιδανικό περιβάλλον με τα απαραίτητα ειδικά εργαλεία, από τους υπεύθυνους και καταρτισμένους τεχνικούς μας.