Αλλαγή πίσω όψης iPhone 6 Plus

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 6 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 62
  • Τιμή με ΦΠΑ 76.88
  • Χρόνος Επισκευής 90 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Για άμεση, εγγυημένη και αποτελεσματική αλλαγή πίσω όψης iPhone 6 Plus, ελάτε στα καταστήματα ired.

Μια πτώση, πέραν της θραύσης της οθόνης που ενδεχομένως να προκληθεί, ζημιά μπορεί να πάθει και η πίσω όψη, από ένα ράγισμα έως και σπάσιμο.

Στη περίπτωση αυτή η συσκευή σας δεν είναι άρτια, καθώς υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό της συσκευής, αλλά παράλληλα η πίεση που δέχεται η οθόνη LCD μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα.

Συμπτώματα βλάβης

Εξετάστε προσεκτικά την πίσω όψη της συσκευή σας αναζητώντας ενδείξεις όπως:

  • Γρατζουνιές
  • Πιθανό ράγισμα
  • Πιθανό σπάσιμο
  • Παραμόρφωση της πίσω όψης

Εάν αντιληφθείτε πως η συσκευή σας έχει υποστεί ένα από τα παραπάνω συμπτώματα, θα πρέπει να γίνει αλλαγή της πίσω όψης του iPhone 6 Plus.

Αντιμετωπίστε τη βλάβη

Για να λύστε οριστικά το πρόβλημα της παραμορφωμένης, φθαρμένης ή ραγισμένης πίσω όψης, θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το ελαττωματικό τμήμα της συσκευής. Πρόκειται για μία δύσκολη αλλά και απαιτητική διαδικασία η οποία πρέπει να γίνει από υπεύθυνο τεχνικό, καθώς η πίσω όψη είναι η βάση στην οποία είναι τοποθετημένα όλα τα υπόλοιπα τμήματα της συσκευής.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired

Ένας από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας θα αναλάβει με επιμέλεια να αλλάξει την πίσω όψη του iPhone σας. Αρχικά θα πρέπει να γίνει διάγνωση της βλάβης και συνολικός έλεγχος στη συσκευή.

Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τα βήματα που θα ακολουθήσουμε για την επισκευή, τον χρόνο που θα χρειαστεί καθώς και για το συνολικό κόστος. Έχοντας τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να προχωρήσουμε με την ολοκλήρωση της αλλαγής της πίσω όψης του iPhone 6 Plus.

To ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσουμε για να επαναφέρουμε τη συσκευή σας στην αρχική της μορφή, είναι υψηλής ποιότητας τα οποία έχουν επιλεγεί από τους ειδικούς μας, ικανά να προσφέρουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι ανθεκτικά και πλήρως συμβατά με το iPhone 6 Plus.

Ελάτε το συντομότερο σε ένα από τα καταστήματά μας ή στείλετε τη συσκευή σας μέσω κούριερ. Εκμεταλλευτείτε τις οικονομικές τιμές στις οποίες προσφέρουμε τις εγγυημένες τεχνικές υπηρεσίες.