Επισκευή sim card reader iPhone 5S

Επισκευή sim card reader iPhone 5S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Ελάτε στο ired για αποτελεσματική και γρήγορη επισκευή sim card case reader iPhone 5s, από έμπειρους αδειούχους ηλεκτρονικούς. 

Ο εσωτερικός μηχανισμός που κάνει ανάγνωση της κάρτας SIM ονομάζεται SIM card reader. Αυτός διαθέτει έξι επαφές πάνω στις οποίες εφάπτεται η κάρτα SIM. Οι επαφές μπορεί να στραβώσουν ή να αποκολληθούν και να προκαλέσουν δυσλειτουργίες.

Συμπτώματα βλάβης

Εάν πάθει βλάβης το SIM card reader θα το αντιληφθείτε εύκολα, αφού θα σας παρουσιαστούν τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος στην οθόνη “No SIM card”
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε δίκτυο 3G
  • Δε μπορείτε να καλέσετε ή να δεχτείτε κλήση

Για να βεβαιωθείτε ότι η βλάβη ευθύνεται στον μηχανισμό και όχι στην κάρτα SIM, δοκιμάστε την λειτουργικότητα της συσκευής με άλλη κάρτα SIM. Εάν η δυσλειτουργία επιμένει πιθανώς να χρειάζεστε επισκευή SIM card reader iPhone 5s.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η βλάβη αυτή είναι αρκετά σημαντική αφού υπονομεύει την λειτουργικότητα της συσκευής,  πλήγοντας την πιο βασική λειτουργία της, αυτήν της κινητής τηλεφωνίας.

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη θα χρειαστεί να αφαιρεθεί το χαλασμένο εξάρτημα και να αντικατασταθεί με καινούργιο ανταλλακτικό.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired

Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή SIM card reader iPhone 5s. Αρχικά θα πρέπει να ανοίξουμε την συσκευή και να επιβεβαιώσουμε ότι η βλάβη προκαλείτε από το SIM card reader.

Θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα του διαγνωστικού τεστ και θα περιμένουμε την απόφαση σας. Μετά την συμφωνία σας προχωρούμε σε επισκευή SIM card reader iPhone 5s.

Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας. Αυτά είναι ανθεκτικά και αποδοτικά. Η συσκευή σας θα αποκτήσει την χαμένη της λειτουργικότητα.

Όλες οι οικονομικές μας υπηρεσίες συνοδεύονται από εγγύηση καλής εργασίας και ανταλλακτικού.