Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 5s

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 5s

Χαρακτηριστικά επισκευής

Μια από τις πιο σημαντικές βλάβες που μπορεί να προκληθεί στη συσκευή σας iPhone 5s είναι η δυσλειτουργία της μητρικής πλακέτας. Αν και θεωρείται από τις βλάβες που δεν επιδέχονται επισκευή, στα iphone-sos σας εγγυόμαστε πλήρη αποκατάσταση και επαναλειτουργία της συσκευής σας.

Η μητρική πλακέτα ή μητρική κάρτα του iPhone είναι ένα από τα βασικότερα ηλεκτρονικά συστήματα της συσκευής σας. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον μικροεπεξεργαστή, την κεντρική μνήμη και όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα. Η φυσιολογική λειτουργία της συσκευής σας οφείλεται στην καλή κατάσταση της μητρικής πλακέτας και οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του iPhone 5s.

Ενδείξεις βλάβης

Πολλά είναι τα συμπτώματα βλάβης της μητρικής πλακέτας, από τα οποία θα καταλάβετε ότι υπάρχει πρόβλημα. Οι συνήθεις ενδείξεις είναι οι εξής:

  • Η υποδοχή της μητρικής πλακέτας έχει σπάσει
  • Είναι αδύνατη η ενεργοποίηση της συσκευής ή η συσκευή υπερθερμαίνεται
  • Μετά από αντικατάσταση της υποδοχής φόρτισης, η συσκευή δεν φορτίζει
  • Η οθόνη LCD παραμένει λευκή μετά από αντικατάστασή της
  • Η σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο είναι αδύνατη
  • Η συσκευή δεν έχει σήμα GSM
  • Η κάμερα της συσκευής σας δεν λειτουργεί, ακόμη και μετά από επισκευή
  • Το κεντρικό πλήκτρο ή/και το μικρόφωνο δεν λειτουργούν, ακόμη και μετά από αλλαγή με καινούρια εξαρτήματα

Όπως βλέπετε, μια βλάβη στη μητρική πλακέτα μπορεί να επηρεάσει σχεδόν κάθε υποσύστημα της συσκευής σας, γεγονός που κάνει άμεση την ανάγκη για αντικατάσταση της.

Αντιμετώπιση βλάβης

Αν και η αρχική σας αντίδραση θα είναι να πανικοβληθείτε, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Επικοινωνήστε άμεσα με ένα κατάστημα ired ή ακόμη καλύτερα ελάτε μαζί με τη συσκευή σας για να την εξετάσουμε.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Ένας έμπειρος και ειδικά καταρτισμένος τεχνικός μας θα αναλάβει την φροντίδα του iPhone 5s σας και θα πραγματοποιήσει αμέσως τον ενδελεχή διαγνωστικό έλεγχο για να εντοπίσει αν το πρόβλημα προέρχεται από βλάβη της μητρικής πλακέτας. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσει την αναφορά της έρευνάς του: είτε πρόκειται για κάποιο χαλασμένο chip, είτε για κάποιο προβληματικό πηνίο, είμαστε σε θέση να τα αντικαταστήσουμε με ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, ανθεκτικά και αποτελεσματικά.

Πριν προβούμε σε οποιαδήποτε επισκευή, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος, επειδή αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσα και ποια ανταλλακτικά θα χρησιμοποιηθούν. Θα είστε ενήμεροι και για τη χρονική διάρκεια που θα απαιτηθεί, πριν δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συνέχεια.

Εμπιστευτείτε μας για οικονομική και αποτελεσματική επίλυση της βλάβης της μητρικής πλακέτας του iPhone 5s.