Επισκευή Home button iPhone 5S

Επισκευή Home button iPhone 5S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεσα, επισκευή home button cable iPhone 5s, σε μόλις 20', με εγγύηση εφ' όρου ζωής. Σε 13 εργαστήρια στην Αττική, και πανελλαδικά μέσω courier

Αρκεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας ή να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ. Οι αδειούχοι ηλεκτρονικοί μας είναι στην διάθεση σας.

Σας προσφέρουμε:

  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου home button cable
  • Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς σε μόλις 20'
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου home button cable iPhone 5s

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την λειτουργία του home button σας, τότε χρειάζεστε επισκευή home button iPhone 5s. Η δυσλειτουργία του κεντρικού πλήκτρου σίγουρα θα πλήξει την συνολική λειτουργικότητας της συσκευής σας. Η λειτουργικότητα του κεντρικού πλήκτρου βασίζεται στην σωστή λειτουργία του home button cable.

Κάτω από το χρήσιμο κεντρικό πλήκτρο υπάρχει ένας λειτουργικός μηχανισμός, το home button cable. Αυτό αναλαμβάνει να μεταφέρει εντολές στην συσκευή σας με το πάτημα του πλήκτρου. Το πλήκτρο αυτό είναι απαραίτητο για την χρήση πλοήγηση στις εφαρμογές καθώς και για ορισμένες λειτουργίες.

Ενδείξεις βλάβης

Το κεντρικό κουμπί της συσκευής σας μπορεί να πάψει να λειτουργεί ή να εμφανίσει δυσλειτουργίες όπως οι ακόλουθες:

  • Το home button μερικές φορές λειτουργεί και άλλες δεν αντιδράει
  • Χρειάζεται να ασκήσετε πολύ πίεση για να λειτουργήσει το πλήκτρο

Εάν σας παρουσιαστούν παρόμοια συμπτώματα πιθανώς θα χρειαστείτε επισκευή home button iPhone 5s.

Πως αντιμετωπίζεται η βλάβη:

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη του home button cable θα χρειαστεί να αντικατασταθεί το προβληματικό εξάρτημα. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να ανοιχτεί η συσκευή σας για να υπάρξει πρόσβαση στην εγκατάσταση του home button cable. Αυτή η εργασία είναι απαιτητική και μπορεί να γίνει μόνο από έμπειρους τεχνικούς.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν με επιτυχία την επισκευή home button iPhone 5s. Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα υψηλής ποιότητας. Αυτά έχουν υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα.

Σας περιμένουμε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα τις συσκευής σας. Το κόστος της επισκευής home button iPhone 5s έχει ανταγωνιστικό κόστος και εξαιρετική αποτελεσματικότητα.