Επισκευή volume, silent , power Cable iPhone 5S

Επισκευή volume, silent , power Cable iPhone 5S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 44
  • Τιμή με ΦΠΑ 54.56
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Έπαψαν να λειτουργούν τα πλήκτρα του iPhone 5s; Ελάτε στο ired για οικονομική και εγγυημένη επισκευή power, volume, silent cable iPhone 5s, από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς.

Ένα από τα εξαρτήματα που μπορεί να πάθουν βλάβη είναι το power, volume, silent cable. Αυτό το χρησιμοποιείται συνέχεια. Είναι μία καλωδιοταινία στο εσωτερικό της συσκευής. Πάνω σε αυτή εφάπτονται τα βοηθητικά πλήκτρα της συσκευής σας. Είναι υπεύθυνη για την μεταφορά των εντολών που θέλετε να μεταβιβάσετε.

Συμπτώματα βλάβης

Σε περίπτωση βλάβης του power, volume, silent cable ενδέχεται να παρατηρήσετε δυσκολία χρήσης των πλήκτρων. Ενώ εξωτερικά δεν υπάρχει κανένα σημάδι:

  • χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εκτεταμένη πίεση για να λειτουργήσουν τα πλήκτρα,
  • λειτουργούν με διακοπές, είτε
  • δεν λειτουργούν καθόλου.

Τα παραπάνω είναι συμπτώματα βλάβης και χρειάζεστε επισκευή power, volume, silent cable iPhone 5s.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη χρειάζεται να κάνετε επισκευή power, volume, silent cable iPhone 5s. Πρόκειται για μία δύσκολη εργασία καθώς απαιτείται το άνοιγμα της συσκευής.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής. Αρχικά θα χρειαστεί να κάνουμε διαγνωστικό τεστ στην συσκευή σας και να επιβεβαιώσουμε την βλάβη. Στην συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία της επισκευής, το κόστος και την διάρκεια.

Εφόσον μας το ζητήσετε μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή power, volume, silent cable iPhone 5s. Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας. Προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή.