Επισκευή δόνησης iPhone 5S

Επισκευή δόνησης iPhone 5S

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 27
  • Τιμή με ΦΠΑ 33.48
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση και ποιοτική αντικατάσταση μοτέρ δόνησης iPhone 5s. Ελάτε στο ired για επισκευή δόνησης iPhone 5s με κορυφαία ανταλλακτικά.

Η δόνηση της συσκευής σας προκαλείται από ένα μικρό εξάρτημα, το μοτέρ δόνησης. Αυτό είναι κολλημένο πάνω στην μητρική πλακέτα και προκαλεί τη δόνηση της συσκευής σας. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικά εξαρτήματα της συσκευής σας καθώς προσφέρει μία χρήσιμη λειτουργία.

Περιγραφή βλάβης μοτέρ δόνησης

Ο μηχανισμός δόνησης μπορεί να φθαρεί με τον καιρό ή μπορεί να πάθει βλάβη μετά από κάποιο χτύπημα ή πτώση του iPhone σας. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα της βλάβης είναι το ίδιο. Όταν βρίσκεται σε χώρους όπου πρέπει να απενεργοποιήσετε τους ήχους κλήσεις δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις ειδοποιήσεις σας και ενδεχομένως να χάσετε σημαντικές κλήσεις.

Επιπρόσθετα η λειτουργία της δόνησης είναι απαραίτητη σε χώρους με πολύ φασαρία. Σε αυτή την περίπτωση οι ήχοι ειδοποιήσεις είναι ενεργοί αλλά είναι αδύνατο να τους ακούσετε και μόνο η λειτουργία της δόνησης μπορεί να σας ενημερώσει για τις εισερχόμενες κλήσεις και τα εισερχόμενα μήνυμα, που δέχεστε.

Αντιμετώπιση βλάβης μοτέρ δόνησης

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβης θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή δόνησης iPhone 5s. Αρχικά πρέπει να γίνει έλεγχος και να διαπιστωθεί η βλάβη του μοτέρ δόνησης. Στην συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα.

Εάν χρειάζεται θα προχωρήσουμε σε επισκευή δόνησης iPhone 5s. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι ώστε να ολοκληρώσουν την διαδικασία με ταχύτητα και με επιτυχία.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα iRed

Τα εργαστήρια μας μπορούν αν φιλοξενήσουν με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα κάθε επισκευή iPhone 5s. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, για κάθε επισκευή ανεξαιρέτως. Με αποτέλεσμα η επισκευή δόνησης iPhone 5s να είναι επιτυχής και να διαρκεί στον χρόνο.