Επισκευή βρεγμένου iPhone 5S

Επισκευή βρεγμένου iPhone 5S
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εάν βραχεί το αγαπημένο σας iPhone 5s, αντιδράστε άμεσα για να αποφύγετε μόνιμη βλάβη. Ελάτε στο ired για άμεση και εγγυημένη επισκευή βρεγμένου iPhone 5s, από τους καλύτερους τεχνικούς επισκευής iPhone.

Στην άτυχη αυτή περίπτωση μην αγχωθείτε αλλά δράστε ψύχραιμα.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης:

  • Κλείστε την συσκευή σας και μην την θέσετε εντός λειτουργίας σε καμία περίπτωση
  • Προσπαθήστε να απορροφήσετε την υγρασία, τυλίγοντας την συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  • Τοποθετήστε την συσκευή σας αντίθετα από την κατεύθυνση του υγρού που εισχώρησε σε αυτήν
  • Μην χρησιμοποιήσετε πηγές θερμότητας καθώς μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση

Στην συνέχεια επικοινωνήστε άμεσα με το iRed. Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας τότε επικοινωνήστε με την εταιρία κούριερ που συνεργαζόμαστε. Είναι σημαντικό η βλάβη να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Βλάβη λόγω υγρασίας

Η βλάβη που προκαλεί η υγρασία είναι η οξείδωση. Πρόκειται για μία χημική αντίδραση, που μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην συσκευή. Στην πραγματικότητα η υγρασία διαβρώνει τα εξαρτήματα της συσκευής σας. Η άμεση αντίδραση σας είναι αναγκαία για την επιβράδυνση της οξείδωσης, για την αποφυγή της θα χρειαστεί να διεξάγουμε επισκευή βρεγμένου iPhone 5s.

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αντιμετωπίσουν άμεσα την βλάβη. Η συσκευή σας θα ανοιχτεί και θα διαπιστωθεί το βάθος της εισροής των υγρών. Θα φροντίσουμε να απομακρύνουμε την υγρασία κάνοντας χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος.

Κόστος επισκευής

Το κόστος της επισκευής εξαρτάται από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την διάσωση του iPhone σας. Σε περίπτωση που η επισκευή είναι εφικτή θα λάβετε ακριβή ενημέρωση για το κόστος και για την διάρκεια της επισκευής.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα καθώς μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα της επισκευής.