Επισκευή iPhone 5S

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Μόλις σε 20 λεπτά, άμεση επισκευή iPhone 5s. Επιτόπου service iPhone σε 9 καταστήματα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά!

Εγγυημένη Επισκευή iPhone 5s

Το ired είναι πάντα πρωτοπόρο στον χώρο της επισκευής iPhone. Οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά της αγοράς. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σας για ποιοτικό service iPhone 5s.

Συγκεκριμένα θα σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που χρειαστείτε:

  • Αλλαγή οθόνης LCD & digitizer iPhone 5s
  • Επισκευή βρεγμένου iPhone 5s
  • Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5s

Τα εργαστήρια μας είναι άρτια εξοπλισμένα, για να μπορούμε να σας παρέχουμε εγγυημένη και ασφαλή επισκευή iPhone 5s.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Είναι γνωστό ότι η Apple δεν κατασκευάζει τις συσκευές της έχοντας την ευκολία επισκευής ως στόχο της. Έτσι οι συσκευές iPhone είναι αρκετά πολύπλοκες στην επισκευή τους. Οι τεχνικοί μας έχουν φροντίσει να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την ορθή επισκευή iPhone. Πλέον η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα κάθε μας εργασίας.

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Στο ired έχουμε φροντίσει να επιλέξουμε με προσοχή τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Κύριο μέλημα μας η ποιότητα και η απόδοση. Σίγουρα σε κάθε περίπτωση προσφέρουμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά.

Εγγύηση Εργασίας

Ο συνδυασμός των εξαιρετικών μας ανταλλακτικών και της ευρείας τεχνογνωσίας μας, επιτρέπει την προσφορά εγγύησης για ττις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Έτσι σε κάθε επισκευή iPhone 5s μπορείτε να εμπιστευτείτε το ired. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη και επιθυμούμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πανελλαδική κάλυψη

Είναι πολύ πιθανό η εργασία σας ή η απόσταση σας από το κοντινότερο κατάστημα ired, να μην σας επιτρέπουν να φέρετε την συσκευή σας σε εμάς. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την εταιρία κούριερ που συνεργαζόμαστε και να μας στείλετε την συσκευή σας από όπου και να βρίσκεστε στην Ελλάδα.