Επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5C

Επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5C

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 44
  • Τιμή με ΦΠΑ 54.56
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Δυσλειτουργούν τα πλήκτρα του iPhone 5C;

Για άμεση και εγγυημένη επισκευή power, volume, silent cable iPhone 5C, ελάτε στα καταστήματα ired.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές καλωδιοταινίες της συσκευής σας. Το power, volume, silent Cable ενώνει τα κουμπιά με την μητρική πλακέτα της συσκευής σας. Εάν το power, volume, silent Cable πάθει βλάβη θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες δυσλειτουργίες σχετικές με τα πλήκτρα power, volume και silent.

Ενδείξεις βλάβης

Οι πιο συχνές ενδείξεις βλάβης είναι οι ακόλουθες:

  • Τα πλήκτρα λειτουργούν περιοδικά
  • Απαιτείται υπερβολική πίεση
  • Τα πλήκτρα δεν λειτουργούν καθόλου

Δυσλειτουργίες όπως οι παραπάνω σίγουρα επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργικότητα της συσκευής σας, είναι ενδείξεις βλάβης του power, volume, silent Cable και είναι πιθανό να χρειάζεστε Επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5c.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη θα χρειαστεί να αφαιρεθεί η παλιά καλωδιοταινία και να αντικατασταθεί με μία καινούργια καλωδιοταινία power, volume, silent Cable. Οι έμπειροι τεχνικοί του ired έχουν στην διάθεση του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επισκευή iPhone 5C. Σημαντικό ρόλο για το επιθυμητό αποτέλεσμα παίζουν τα εξαιρετικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας, που χρησιμοποιούμε. Αυτά είναι ποιοτικά, αποτελεσματικά καθώς και οικονομικά.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Όλα τα εργαστήρια μας είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για ασφαλή και επιτυχή επισκευή iPhone. Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε ή να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ. Ένας από του εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5c, με επιτυχία. Θα παραλάβετε την συσκευή σας επισκευασμένη και πλήρως λειτουργική, σαν καινούργια.